🔥İndirim logitech G535 Lıghtspeed Kablosuz 1880 TL

Ses kasma olayı zayıf biraz onun dışında rahatlığı mikrofonu falan bence on numara kulaklık.

Aylık 40 sanırım, çok geldi ya duymadığımdan iki fazla öleyim :D
Hayır. Aylık değil. Ciddi ciddi 40 TL mi ne. Kendim kullanıyorum. Aylık abonelik söz konusu değil. Hayrına resmen. İnanmıyorsanız Microsoft Store'dan Dolby Access uygulamasını indirip bakabilirsiniz ücretine.

Hayır. Aylık değil. Ciddi ciddi 40 TL mi ne. Kendim kullanıyorum. Aylık abonelik söz konusu değil. Hayrına resmen. İnanmıyorsanız Microsoft Store'dan Dolby Access uygulamasını indirip bakabilirsiniz ücretine.
Est. ne inanması hocam :D Bakayım hemen.

Yazılım değilmi nasıl ses kasılmayan kulaklıkta ses kastıracak
Yazılımsal olarak 7.1 yapıyor. Ses kasılabiliyor bu yüzden. Eskiden Razer Surround kullanıyordum. Snopy Rampage SN-R9'du kullandığım kulaklığın modeli. Sanırsam buydu. Neyse, Razer Surround ile CS:GO'da ses kasmışlığım oldu.

Adamı duyuyorum ama uzaklığını ve tam olarak hangi yönden geldiğini kestiremiyorum, belki sorun bendedir.
blackshark v2 kullandım aşşağı yukarı aynıydı g535 çok garip kulaklık kimine 3 saatte şarjı biten geliyo kimine bozuk dediğin gibi muhtemelen

blackshark v2 kullandım aşşağı yukarı aynıydı g535 çok garip kulaklık kimine 3 saatte şarjı biten geliyo kimine bozuk dediğin gibi muhtemelen
Beim kulaklık robot gibi ses cıkartıyordu isininca ara ara sonra ses kısma ve yükseltme de çızırtı yapıyordu. Canım garanti hemen yenisini gönderdi kutuda kenarda duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,980
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri