Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,129
Ama dur sen bundan sonra ben nasıl davranacağımi çok iyi biliyorumYa ne takılıyorsun bas engeli geç![]()
Ama dur sen bundan sonra ben nasıl davranacağımi çok iyi biliyorumYa ne takılıyorsun bas engeli geç![]()
Bim'deki destansı kulaklık savaşlarını hatırlaBilemiyorum hocam. 100 Stok mağaza için fazla gibi geliyor bana.
Bende onun için sordum hocam. Yarın gideceksin de acaba sistem 1-2 gün kalıyor mu? Gitmeden arayıp sormayı unutma.ben sahsen web den alamazsam harbiden yarin kirklareliden yalovaya gidicem sen dusun
yarin sabah 12 de kapidayimBende onun için sordum hocam. Yarın gideceksin de acaba sistem 1-2 gün kalıyor mu? Gitmeden arayıp sormayı unutma.
geçenkine bizde öyle dedik yalovaya kimse gelmez dedik 100den fazla kişi vardı alamayan olduHocam mağaza stokları da kesin bitiyordur ama internet alışverişi gibi ilk 1-2 saatte bitiyor mu yoksa ilk 1-2 gün dayanıyor mu? 100 stok mağaza için fazla gibi.
gittikçe kötüleşiyor.@GENCERGAMİNG hocam ilk partiden giden oldumu 17:00'dan beridir sitedeyim ara sıra site açılıyor fakat sepete ekle vs çalışmıyor tıklayınca hata oluştu diyor şayet bu şekilde alan varsa en azından bilgilendirin bizi ilk parti vs bitti diye ona göre saat 09:00 bekliyeylim
Ankaradaki sistemi almaya gittiğimizde kayseriden araç kiralayıp geleni mi dersin, yalovadan geleni mi dersin, karabükte dersten çıkıp sistemi alıp ertesi günkü derse yetişmeye çalışacak adamı mı dersin her türlüsünü gördüğüm için 100 stok bence direkt gider100 stok hiç fazla değil ama yalovada pc alacak 100 kişi var mıdır bilemem
kimse alamamıştır sistem gitti@GENCERGAMİNG hocam ilk partiden giden oldumu 17:00'dan beridir sitedeyim ara sıra site açılıyor fakat sepete ekle vs çalışmıyor tıklayınca hata oluştu diyor şayet bu şekilde alan varsa en azından bilgilendirin bizi ilk parti vs bitti diye ona göre saat 09:00 bekliyeylim