Anakarti̇ma Hangi̇ İşlemci̇ Uyumlu

Hocam ne diyosun hocammm Türkiyeye giren 775 771 1156 pin xeonların %99u modlu giriyor ülkeye Allah aşkına yapma. E8400 ,Q8400den bile daha kötü bir işlemci hocammm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ki modlaması da zor değil 20 liraya sticker alıp altına yapıştırıyorsun bitti gitti bu kadar :D

@meris1 hocam senin toplam ne kadar bütçen var? SSD ve işlemci dışında bir şey alacak mısın?
Hocam 2x4gb ram aldım.240gb ssd almayı düşünüyorum ve sizin bahsettiğiniz işlemciyi.Onun dışında ne yapmalıyım fikirlerinizi önemsiyorum

Hocam 2x4gb ram aldım.240gb ssd almayı düşünüyorum ve sizin bahsettiğiniz işlemciyi.Onun dışında ne yapmalıyım fikirlerinizi önemsiyorum
Ssd islemci ve ram dışında bir şey almana gerek yok. Ekran kartın neydi

Onu da satıp aynı paraya daha iyisini alabilirsin
Kaça satıp, o fiyata onerebileceginiz ekran kartını alabilirim ? Birde tüm bu işlemlerden sonra ben GTA5 oynamam ama yüklesem bile kaç FPS alırım hangi oyunları oynatır bilgi verirseniz çok müteşekkir olurum birde işlemci olarak e5430 öneriyorsunuz değil mi?

Kendininkini sat aynı paraya bunu al

Kaça satıp, o fiyata onerebileceginiz ekran kartını alabilirim ? Birde tüm bu işlemlerden sonra ben GTA5 oynamam ama yüklesem bile kaç FPS alırım hangi oyunları oynatır bilgi verirseniz çok müteşekkir olurum birde işlemci olarak e5430 öneriyorsunuz değil mi?
E5430 modlusu 200 tl sahibindende, gtx 460ta 450 tl çok rahat gta 5 vs oynarsın

Onu da satıp aynı paraya daha iyisini alabilirsin

Benim anakart gddr5 ekran kartını kaldırır mı hocam birde 1gb yeterli olacak mıdır?

Kaldırır merak etmeyin beni dinleyin pişman olmazsınız
Çok teşekkür ederim ben ekran kartımi PC tamircilerine satsam 350 TL alırlar mi

Q serisinden ziyade Modlu E5430 veyahut E5440a geçebilirsiniz. E5430un performansı Q9400den dahi iyi olacaktır. bulamazsanız da minimum Q8400 serisi alın. Ama ben Xeon Öneriyorum

İşlemcilerde Ghzin dönemi çok düşük özellikle günümüzde. Benchmark videoları ve siteleri ile hangi işlemcinin hangisinden iyi olduğunu az çok anlayabiliyorsunuz. Benchmarksız anlamak için kısaca

Önbelleğine
Çekirdek Sayısına
İşlek Sayısına

bakmanız yeterli olacaktır. Atıyorum 4 Çekirdekli bir işlemci istisnai durumlarda aynı zaman biriminde çıkmış 2 çekirdekli bir işlemciden her zaman bir adım önde olacaktır.
Birde hocam burda verdiğiniz 5350 satıcı modlanmamis yazıyor ben modlamayi bilmiyorum zor bir şey mi ?

Kaldırır merak etmeyin beni dinleyin pişman olmazsınız
Söyle bir ilan buldum sıfır olarak yazmış ama işlemci şöyle alsam sorun olur mu hocam
Screenshot_2023-04-02-13-17-02-196_com.abtnprojects.ambatana.jpg

Ekler

• Screenshot_2023-04-02-13-17-04-517_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    Screenshot_2023-04-02-13-17-04-517_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    955.5 KB · Hit: 33
Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim ben ekran kartımi PC tamircilerine satsam 350 TL alırlar mi

Birde hocam burda verdiğiniz 5350 satıcı modlanmamis yazıyor ben modlamayi bilmiyorum zor bir şey mi ?

Söyle bir ilan buldum sıfır olarak yazmış ama işlemci şöyle alsam sorun olur mu hocamAlıntıyı görüntüle
Q8400 alsan da olur senin için. 8200 veya 8400 al q serisi. Ekran kartına 350 tl çok az daha pahalıya satarsın onu rahatca

Hocam şimdi e5430 mu yoksa q8400 mü alayım ikisinin arasında seçim yapacak olursanız hangisi olur?
Ben e5430 alırım ama foxconn anakartlar xeonlarda sorun çıkarabiliyor q8400 veya 9400 alabilirsin hangisinin fiyatı iyiyse. Çalışmazsa uğraşır geri yollarım dersen xeon e5430

Q8400 mü 9400 mü birisini alacağım hocam

Geri