am 2GB ekran kartı mc bile oynatmaz 4GB lik istersen çok güzel ekran kartları var senin bütçen ne kadargözüm çok yükseklerde değil, bana istediğime ulaşabileceğim olanı alsam yeterli.
am 2GB ekran kartı mc bile oynatmaz 4GB lik istersen çok güzel ekran kartları var senin bütçen ne kadargözüm çok yükseklerde değil, bana istediğime ulaşabileceğim olanı alsam yeterli.
ama 2GB ekran kartı mc bile oynatmaz 4GB lik istersen çok güzel ekran kartları var senin bütçen ne kadar
sistem ti besleyemeyebilir sistem özellikleri çok düşükHocam GTX 750Ti alın geçin en iyisi bu olur.
Bence besleyecektir isterseniz diğer arkadaşlara sorabilirsiniz.sistem ti besleyemeyebilir sistem özellikleri çok düşük
512mb geforce 210 var 50 fps açıyor cs yi? o yüzden ben hani diyorum ya çok gözüm yükseklerde değil o yüzden 2gb yeterli olcaktır. bütçem normalde 400. fakat ben aklımda r7 240 indirime girince 300 civarında iken almayı düşünüyorum. diğer ekran kartları daha pahalı o yüzden çok yönelmedim.am 2GB ekran kartı mc bile oynatmaz 4GB lik istersen çok güzel ekran kartları var senin bütçen ne kadar
peki öyle diyorsan güzel bir ekran karrtı buldum tavsiye ederim fiyatı 350₺ indirimde şuan indirimsiz hali 376₺ 2gb yeter diyosan almak istersen link şu:512mb geforce 210 var 50 fps açıyor cs yi? o yüzden ben hani diyorum ya çok gözüm yükseklerde değil o yüzden 2gb yeterli olcaktır. bütçem normalde 400. fakat ben aklımda r7 240 indirime girince 300 civarında iken almayı düşünüyorum. diğer ekran kartları daha pahalı o yüzden çok yönelmedim.
eyvallah sağolasın fakat hani konuyu okursan biliyorum kartı. sordum r7 240 2gb mı gt710 2gb mi diye. 1 2 kişi hariç kimse zaten asıl soruma cevap vermedi sağolsunlar. ama zaten karar verdim r7 240 daha performanslı ??peki öyle diyorsan güzel bir ekran karrtı buldum tavsiye ederim fiyatı 350₺ indirimde şuan indirimsiz hali 376₺ 2gb yeter diyosan almak istersen link şu:
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com