D.O.C.P'yi aktif etmişsin. Sorun yok. Ekran kartın nedir?İnternette pek bilgi bulamadım ASUS'un kurumsal anakartı ile ilgili. Ayarlar... Ayarları böyle değiştirdim. Sizce doğru mu?
İşlemci: Ryzen 5 5600X var.
rtx 3070D.O.C.P'yi aktif etmişsin. Sorun yok. Ekran kartın nedir?
baska ayarlayabiliceğim bir ayar varmı youtube baktım hicbiryerde video göremedim bu anakartla ilgili ayalarıD.O.C.P'yi aktif etmişsin. Sorun yok. Ekran kartın nedir?
BIOS'tan Advanced sekmesine girip PCI Subsystem Settings ayarı var mı kontrol eder misin?rtx 3070
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
baska ayarlayabiliceğim bir ayar varmı youtube baktım hicbiryerde video göremedim bu anakartla ilgili ayaları
PCI Subsystem Settings ayarının içinde Above 4G ve Resize BAR varsa ikisini de Enabled yap.Enter yaptığımda 2 seçenek var ikiside disabled
Bu ikisini yapman yeterlidir hocam. BIOS'tan başka ayar yapmana gerek yok. Bir de Boot kısmından Launch CSM'in Disabled konumda olup olmadığını kontrol eder misin? (Resize BAR'ı aktif ettiğin için devre dışı kalmıştır ama sen gene de bir bak.)tamamdır hocam baska bir ayar varmı yapabileceğim
tamamdır hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.Bu ikisini yapman yeterlidir hocam. BIOS'tan başka ayar yapmana gerek yok. Bir de Boot kısmından Launch CSM'in Disabled konumda olup olmadığını kontrol eder misin? (Resize BAR'ı aktif ettiğin için devre dışı kalmıştır ama sen gene de bir bak.)