Asus Rog Strix B850-A Gaming Wi-Fi anakart alınır mı?

Konuyu açan arkadaş teklifini reddetmiş ama ben merak ediyorum önerini. Ayni 7800x3d ve ekran kartı 5070 veya 5070ti olacağını varsayarak typ c giriş olması iyi olurdu wifi çok önemli değil ne önerebilirsin
5070ti karti icin ve forum sahibinin istegine uygun onerim bu.

Mos ve vrm yapisi sogutma sistemi fazlasiyla yeterli pcie pcle teknolojileride son seviye daha ust duzey kartlara gectikce sadece ekstra gereksiz ozellikler artiyor bu fazlasiyla yeter.

Egerki 5070ti degilde 5070 ve daha alti icin oneri istersende bunu onerirdim.

O fiyat bandinda cok iyi ama gereksiz pahali.
10k bandindaki onerebilcegim anaksrtlar vrm mp yapisi ve sogumasi, ssd sogutmasi,
Ekran karti destegi ve pcle pcie destekleri gibi seylerde zaten en ust duzey bu tarz 10k sorais kartlari almak sadece 100k ya sistem diziyorsan mantikli onun disjnda hicbir mantigi yok istersen kullanacagon islemci icin fazlasiyla yetecek anakartlar onerebilirim.
Hocam ben beyaz ve güzel görünümlü bir mATX bir anakart istiyorum 10k civarı, ne önerebilirsin

Alıntıyı görüntüleBu anakartı almayı düşünüyorum öncelikle incelemesini bulamadım türkçe f ve e serisi incelemeleri var nasıl bu anakart iyi mi? anaklart önerecekseniz am5 soket rog strix anakart istiyorum birde beyaz olucak bende marka takıntısı var internette birkaç yorum okudum asusun ram sorunu varmış ve am5 yanan işlemci soketleri falan nasıl alınır mı? ryzen 5750f ile kullanıcam sonradan 7800x3d ye geçmeyi düşünüyorum
bende f olanı var ve bildiğin kadarıyla bu model f nin beyaz versiyonu

Kasam matx destekliyor yalnızca, sistem parçalarım da 9600x ve 7700xt olacak. İleriye dönük ve güzel görünüm için anakartı pahalı tutmayı düşünüyorum
Asus prime b650mk cok f/p
Ryzen 5 7800x3d yi bile tasiyabikecej vrm sogutkasina mos sogutma kalitesine sahip.

M2 sogutmasj ve ekran karti pcie korumasida var.

Ileride yukseltmek isyedigin sistem egerki 5070, r5 7800x3d ustu degilse bu rahatlikla goturur.

Asus prime b650mk cok f/p
Ryzen 5 7800x3d yi bile tasiyabikecej vrm sogutkasina mos sogutma kalitesine sahip.

M2 sogutmasj ve ekran karti pcie korumasida var.

Ileride yukseltmek isyedigin sistem egerki 5070, r5 7800x3d ustu degilse bu rahatlikla goturur.
Evet fakat beyaz olmadığı için alamıyorum maalesef :/

Teşekkür ederim her iki öneri de ilgimi çekti not aldım
5070ti ve ustu icin 11k lik olani.
5070 icin gigabyte eagle olani.
daha alt duzey icinse arkadasa attigim asus brime b650mk kullanabilirsin.

Unutma anakart cogu durumda yeterli olur arkada attigim.b650mk bile vrm sogutmasiyla r5 7800x3d yi bile rahatlika tasir. Ben size fazla fazla guclusunu yolladim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamen beyaz istiyosun galiba bakayim.

Malesfki matx klasmaninda senin seviyene uygun fiyatlarda anakart yok beyazlar basladiginda fiyatlar 8k lara dayaniyor ama o telarz bi kart cok ust duzey malesef :/ bulabildigim kaliteli ve bol beyazli bitek asus prime b650mk var.

Unutma anakart cogu durumda yeterli olur arkada attigim.b650mk bile vrm sogutmasiyla r5 7800x3d yi bile rahatlika tasir. Ben size fazla fazla guclusunu yolladim :)

Tamamen beyaz değil ama en azından beyaz ağırlıklı yada bu kadar sade olmayan bir şey daha iyi olur

Malesfki matx klasmaninda senin seviyene uygun fiyatlarda anakart yok beyazlar basladiginda fiyatlar 8k lara dayaniyor ama o telarz bi kart cok ust duzey malesef :/ bulabildigim kaliteli ve bol beyazli bitek asus prime b650mk var.
bütçem 10k civarı hocam sadece anakart için yanlış anladınız sanırsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,773
Üyeler
183,163
Son üye
serox26
Geri