Wireless Fare Önerisi

Etobaba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
857
Merhabalar, SS aerox 5 kullanıyorum lakin memnun değilim faremi değiştirmek istiyorum. Fare konusunda piyasa bilgim yok o yüzden bu konuda bilgi sahibi insanlardan orta ve üst segment wireless fare önerisi istiyorum. Farelerin artı ve eksi yönlerini aktarırsanız sevinirim iyi forumlar :)

Bütçe olmadan öneri yapamayız.

+1k işte orta ve üst segment istiyorum

birbirlerine artı ve eksileri nedir acaba neye göre fiyatı yüksetmeliyim değer mi ?

birbirlerine artı ve eksileri nedir acaba neye göre fiyatı yüksetmeliyim değer mi ?
Hepsi de üst düzey fareler özellikle Darmoshark M3 ve Ninjusto Sora modellerinin sensörleri dünyanın en iyi sensörlerden biri.

Bütçe olmadan öneri yapamayız.
Üst segment yazmış hocam siz öneri yapın arkadaş arasından seçer butcesine uygun olanı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar, SS aerox 5 kullanıyorum lakin memnun değilim faremi değiştirmek istiyorum. Fare konusunda piyasa bilgim yok o yüzden bu konuda bilgi sahibi insanlardan orta ve üst segment wireless fare önerisi istiyorum. Farelerin artı ve eksi yönlerini aktarırsanız sevinirim iyi forumlar :)

Hepsi de üst düzey fareler özellikle Darmoshark M3 ve Ninjusto Sora modellerinin sensörleri dünyanın en iyi sensörlerden biri.
razer deathadder v3 pro ve viper v2 proda olan focus pro sensörler en iyi sensörler şuanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri