I'm GANDALF
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 578
thx modu tam olarak ne oluyor ?Razer BlackShark V2 de THX modu var o mükemmel bir şey hocam. Ben Razer BlackShark V2 yi öneririm(G pro x hakkında bilgi sahibi değilim)
pro x kullandım çok rahatsız ediyor v2 aldım deyme keyfimesizce hangisi daha iyi ?
Razer BlackShark V2
Logitech G Pro x
peki ses kasma konusunda hangisi daha iyi ?pro x kullandım çok rahatsız ediyor v2 aldım deyme keyfime
indirime girmesini bekliyorum , umarım ben beklerken fiyatlar daha da yükselip beni almadığıma pişman etmez.....V2 kullanıcısıyım. Özel ayarları yapabilmeniz için konu da açtım zamanında. Rahatlık olarak wireless kulaklıklar la yarışır.
peki ses kasma konusunda nasıl ?V2 kullanıcısıyım memnunum.
V2 kullanıcısıyım memnunum.
Kulaklığı aldığınızda arkadaşa alırsa yapması gerekenleri yani Tecrübeleriniz den bahseder misiniz arkadaşa ışık olsun.pro x kullandım çok rahatsız ediyor v2 aldım deyme keyfime
bu konuyu zaten çoğu e sporcunun G PRO X kullandığını gördüğüm için açtım yoksa blackshark v2 yi bende biraz araştırdımKulaklığı aldığınızda arkadaşa alırsa yapması gerekenleri yani Tecrübeleriniz den bahseder misiniz arkadaşa ışık olsun.
Hocam şunu canı gönülden söylüyorum ki, g pro x bütün e sporculara beleşe gönderilmiş sponsorlu bir ürün. Ürünü alırsanız anlarsınız. V2 her türlü daha iyi.bu konuyu zaten çoğu e sporcunun G PRO X kullandığını gördüğüm için açtım yoksa blackshark v2 yi bende biraz araştırdım![]()
Profesyonel fps oyuncusuyum birçok kulaklığı denedim, ultra mükemmel bir şey. Thx özelliği başlı başına bir başyapıt.indirime girmesini bekliyorum , umarım ben beklerken fiyatlar daha da yükselip beni almadığıma pişman etmez.....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki ses kasma konusunda nasıl ?