Logitech G Pro x vs Razer BlackShark V2

Razer BlackShark V2 de THX modu var o mükemmel bir şey hocam. Ben Razer BlackShark V2 yi öneririm(G pro x hakkında bilgi sahibi değilim)

V2 kullanıcısıyım. Özel ayarları yapabilmeniz için konu da açtım zamanında. Rahatlık olarak wireless kulaklıklar la yarışır.

V2 kullanıcısıyım memnunum.

V2 kullanıcısıyım. Özel ayarları yapabilmeniz için konu da açtım zamanında. Rahatlık olarak wireless kulaklıklar la yarışır.
indirime girmesini bekliyorum , umarım ben beklerken fiyatlar daha da yükselip beni almadığıma pişman etmez.....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

V2 kullanıcısıyım memnunum.
peki ses kasma konusunda nasıl ?

THX modu aslında hem oyun için hem film/müzik için yapılmış modlarla geliyor. Bunun yanında birde kendiniz kulaklık ayarınızı yapabiliyorsunuz. Ben mesela bazen kulaklığımı hoparlör olarak kullanıyorum o kadar etkili (müzik yapan birisi olarak söyleyeyim bass kick mevzularında daha iyi sesleri algılıyorum)

Kulaklığı aldığınızda arkadaşa alırsa yapması gerekenleri yani Tecrübeleriniz den bahseder misiniz arkadaşa ışık olsun.
bu konuyu zaten çoğu e sporcunun G PRO X kullandığını gördüğüm için açtım yoksa blackshark v2 yi bende biraz araştırdım :D

bu konuyu zaten çoğu e sporcunun G PRO X kullandığını gördüğüm için açtım yoksa blackshark v2 yi bende biraz araştırdım :D
Hocam şunu canı gönülden söylüyorum ki, g pro x bütün e sporculara beleşe gönderilmiş sponsorlu bir ürün. Ürünü alırsanız anlarsınız. V2 her türlü daha iyi.

indirime girmesini bekliyorum , umarım ben beklerken fiyatlar daha da yükselip beni almadığıma pişman etmez.....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki ses kasma konusunda nasıl ?
Profesyonel fps oyuncusuyum birçok kulaklığı denedim, ultra mükemmel bir şey. Thx özelliği başlı başına bir başyapıt.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,643
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri