Neler Yeni

Logitech G Pro x vs Razer BlackShark V2

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,735
İsim
Oozdmrsm
Razer BlackShark V2 de THX modu var o mükemmel bir şey hocam. Ben Razer BlackShark V2 yi öneririm(G pro x hakkında bilgi sahibi değilim)

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
V2 kullanıcısıyım. Özel ayarları yapabilmeniz için konu da açtım zamanında. Rahatlık olarak wireless kulaklıklar la yarışır.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
V2 kullanıcısıyım memnunum.

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
V2 kullanıcısıyım. Özel ayarları yapabilmeniz için konu da açtım zamanında. Rahatlık olarak wireless kulaklıklar la yarışır.
indirime girmesini bekliyorum , umarım ben beklerken fiyatlar daha da yükselip beni almadığıma pişman etmez.....
Mesaj otomatik birleştirildi:

V2 kullanıcısıyım memnunum.
peki ses kasma konusunda nasıl ?

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,735
İsim
Oozdmrsm
THX modu aslında hem oyun için hem film/müzik için yapılmış modlarla geliyor. Bunun yanında birde kendiniz kulaklık ayarınızı yapabiliyorsunuz. Ben mesela bazen kulaklığımı hoparlör olarak kullanıyorum o kadar etkili (müzik yapan birisi olarak söyleyeyim bass kick mevzularında daha iyi sesleri algılıyorum)

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
mert
Kulaklığı aldığınızda arkadaşa alırsa yapması gerekenleri yani Tecrübeleriniz den bahseder misiniz arkadaşa ışık olsun.
bu konuyu zaten çoğu e sporcunun G PRO X kullandığını gördüğüm için açtım yoksa blackshark v2 yi bende biraz araştırdım :D

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
bu konuyu zaten çoğu e sporcunun G PRO X kullandığını gördüğüm için açtım yoksa blackshark v2 yi bende biraz araştırdım :D
Hocam şunu canı gönülden söylüyorum ki, g pro x bütün e sporculara beleşe gönderilmiş sponsorlu bir ürün. Ürünü alırsanız anlarsınız. V2 her türlü daha iyi.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
indirime girmesini bekliyorum , umarım ben beklerken fiyatlar daha da yükselip beni almadığıma pişman etmez.....
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki ses kasma konusunda nasıl ?
Profesyonel fps oyuncusuyum birçok kulaklığı denedim, ultra mükemmel bir şey. Thx özelliği başlı başına bir başyapıt.

Top Bottom