Ryzen 5 3600 undervoltage

Hocam sen anlıyorsun bu işten CPB ayarını kapatmak istemiyorum ayrıca CPU ratioyada ellemek istemiyorum zaten sadece oyun oynayacağım bir de belki interneti değiştirirsem yayın açabilirim. Offset ayarını yapmayı bilmiyorum - ve + değerlerini ne girmem gerekli.
Voltajın ne olması gerektiğinden pek emin değilim. Yayın aç bir şey olmaz yine.

Voltajın ne olması gerektiğinden pek emin değilim. Yayın aç bir şey olmaz yine.
Şeyi anlayamadım ben bu offset ayarlarından artı veya eksi yapıldıya örneğin bu hangi voltaj değerine göre yapılıyor çünkü oraya bi voltaj değeri girmiyoruz sadece artı ve eksinin değerini giriyoruz

Şeyi anlayamadım ben bu offset ayarlarından artı veya eksi yapıldıya örneğin bu hangi voltaj değerine göre yapılıyor çünkü oraya bi voltaj değeri girmiyoruz sadece artı ve eksinin değerini giriyoruz
Onun default voltajı vardı da şu an kaç hatırlamıyorum.

Aynen öyle. 1.2 V olabilir ama dediğim gibi tam emin değilim.
Anladım teşekkürler . Örneğin bundada manuel seçeneği var. ama bende auto ve offset seçeneği var sadece manuel yok.

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    3.2 KB · Hit: 37
core performans boost yerini buldun mu
Evet çok şükür onu hallettik tek sorunum kaldı voltajı override yani manuel verme seçeneği yok. Ryzen masterdan yap diyorlar ama her pc yi açtığımda bununla uğraşamam. Programdan bile manuel voltaj verilirken biosta neden yok anlamadım. Bence var ama bir şeyi açınca veya kapatıcna manuel seçeneği gelecek gibime geliyor. offset işinede hiç bulaşmak istemiyorum.

Evet çok şükür onu hallettik tek sorunum kaldı voltajı override yani manuel verme seçeneği yok. Ryzen masterdan yap diyorlar ama her PC yi açtığımda bununla uğraşamam. Programdan bile manuel voltaj verilirken biosta neden yok anlamadım. Bence var ama bir şeyi açınca veya kapatıcna manuel seçeneği gelecek gibime geliyor. offset işinede hiç bulaşmak istemiyorum.
kaç derece şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet çok şükür onu hallettik tek sorunum kaldı voltajı override yani manuel verme seçeneği yok. Ryzen masterdan yap diyorlar ama her PC yi açtığımda bununla uğraşamam. Programdan bile manuel voltaj verilirken biosta neden yok anlamadım. Bence var ama bir şeyi açınca veya kapatıcna manuel seçeneği gelecek gibime geliyor. offset işinede hiç bulaşmak istemiyorum.
1.30 dan itibaren izle voltajla ilgili bir şey var

kaç derece şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.30 dan itibaren izle voltajla ilgili bir şey var
Teşekkür ederim. Benim bilgisayarım daha kargoya bugün verildi arkadaşta da sistem-2 aldı onun için soruyorum bu tüm şeyleri. zaten 1-2 güne benim sistemde gelcek bende aynı şeyleri yaşayacağım en azından ön hazırlık yapayım dedim overrideyida bulaydım çok sevinecektim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,312
Üyeler
189,828
Son üye
Rienann
Geri