- Reaksiyon skoru
- 9,842
Hocam en iyisi direk şöyle gitsin bnde bı ara düşük almıştım normal notumdan 15puan altında en fazla 1/2 gün aktif konuşmasının
11. sınıfta 18 almıştımben 20 almıştım 9.sınıfta. üstünde 10 sene geçti hala aklımda
Bana gore cok dusuk bir not olan 60 aldım tüm moralim bozuldu ve edebiyatta çok kötü geçti.
Ailemin vereceği tepkiden korkuyorum ne yapabilirim
(Lütfen ciddi cevaplar yazın şaka kaldıracak durumda hiç degilim)
9. sınıf 2. dönem notlarım dostum cok takılma zaten 9. sınıfta fazla ineklersen 12de beynin erir bıkarsın![]()
sınav son sene kazanılır cok takılma
cok kötü bi öğrenci değilsen sorun yok git söyle bir şey olmaz
bir sürü arkadaşım var okul birincisi oluo 97 98 ortalamayla 50k yapan
Söylemeyin. Benim ailem için de 60 düşük bir not olarak geliyor, söylemiyordum. E-okuldan gördüğü zaman ise bana söylüyordu ve ben de üzülmüş gibi yapıyordum. 2. sınavda düzelteceğini falan söyle ve ikinci sınava sağlam çalış.Bana gore cok dusuk bir not olan 60 aldım tüm moralim bozuldu ve edebiyatta çok kötü geçti.
Alışılmadık bir şey değil hocam 8 almışlığımda varhocam sizi takdir etmeleri lazım hiç 2 alan görmemiştim..
Hocam ben de psikoloji hedefliyorum bu sene girmesi zor mu ve netleriniz kaç civarıydı denemelerdePsikoloji okuyan biri olarak 60 ne yeniyor mu?
9. Sınıf için normal bir not bu arada, edebiyatım çok iyi olmasına rağmen 9. Sınıfta 16 aldığımı hatırlıyorum. Travmaydı benim için.
Liseye ilk gectigimizde pandemiden dolayi 10. Siniftan baslamistik 03 almistim sinav cikisida 60 garanti diyordum bir sene boyunca dalga gecildi aileme biraz yuvarlayarak 30 demistim bidahaki sinavdan yuksek alicagima soz verip calismistim ve 02 almistim daha 9. Sinifsin 60 gibi notlara uzulme iyi forumlarBana gore cok dusuk bir not olan 60 aldım tüm moralim bozuldu ve edebiyatta çok kötü geçti.
nerenin psikolojisini hedefliyosunuzHocam ben de psikoloji hedefliyorum bu sene girmesi zor mu ve netleriniz kaç civarıydı denemelerde
Net bir hedefim yok elimden gelenin en iyisini yapacağım neresi denk geliyorsa yani bu arada doğum gününüz kutlu olsunnerenin psikolojisini hedefliyosunuz