8k Bütçeyle monitör dahil 2. el sistem toplama önerisi

Efendim linkini atayım aynı modeli 2. El bulursunuz?

Hocam benim ram olarak 850tl ye dual channel yapabilirsiniz anakart fiyatları da 1000tl felan 1850tl psu yu 0 alabilirsiniz 550w gayet yetecektir 900-800tl ye 80+ güzel bir tane alabilirsiniz veya ikinci el bölümündeki psuları değerlendirebilirsiniz kasa olarakta size bıraktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4k ya geliyor ortalama böyle sistem 5600g ikince el fiyatı 2500-2.300tl
Teşekkür ederim öncelikle önerin için anakart için hangi anakartı önerirsin acaba ramler mümkünse 3200 mhz en azından destekliyorsa güzel olur dediğiniz şekilde bir sistem bakmayı düşünüyorum bende parça önerisi yapabilirseniz çok memnun olurum ayrıca ve bende dual channel düşünüyorum apu sürecinde özellikle kasa içinde ayrıyeten bakabilirim veya önerisi olan varsa onu da değerlendirebiliriz.

Efendim linkini atayım aynı modeli 2. El bulursunuz?
Olur siz atın ben bakayım

Öncelikle teşekkür ederim bir tane 180hz bulabildim ama VA panel dediğiniz modeli baktım ama bulamadım kısa bir araştırma ile ama biraz daha araştırabilirim.

Hocam bu IPS panel va panel 3k modeli bulup 2. El alırsınız. :) https://www.itopya.com/gamebooster-...-g-sync-hdmi-dp-ips-fhd-gaming-monitor_u22820

Hocam va panel daha iyiymiş Google'dan arattım https://www.itopya.com/gamebooster-...c-g-sync-hdmi-dp-va-fhd-gaming-monitor_u22819
180 HZ dediğim de yine aynı marka gamebooster

Teşekkür ederim öncelikle önerin için anakart için hangi anakartı önerirsin acaba ramler mümkünse 3200 mhz en azından destekliyorsa güzel olur dediğiniz şekilde bir sistem bakmayı düşünüyorum bende parça önerisi yapabilirseniz çok memnun olurum ayrıca ve bende dual channel düşünüyorum apu sürecinde özellikle kasa içinde ayrıyeten bakabilirim veya önerisi olan varsa onu da değerlendirebiliriz.

Olur siz atın ben bakayım
Goodram 2x8 3600mhz 1K ye bulursunuz 0. Aratıp bakarsınız sinerjiden falan

Hocam PSU 0 kalsın bence.

Gamebooster= f/p ( monitörde)

Son düzenleme:
Goodram 2x8 3600mhz 1K ye bulursunuz 0. Aratıp bakarsınız sinerjiden falan

Hocam PSU 0 kalsın bence.

Gamebooster= f/p ( monitörde)
Teşekkür ederim öneriler için peki anakart ne olabilir bunların hepsini destekleyecek fiyat bandına uygun ayrıca monitör olarak söylediğim iyi mi sizce va panel ama 180 hz

Başlıyorum ben
Eline sağlık reis

Öncelikle teşekkür ederim bir tane 180hz bulabildim ama VA panel dediğiniz modeli baktım ama bulamadım kısa bir araştırma ile ama biraz daha araştırabilirim.

180 HZ dediğim de yine aynı marka gamebooster
Anakart b450m K II 1200tl
Gskills ripjaws v 16gb 3200mhz 850tl
Gameforce Cold 4 Fanlı 600 W ATX Oyuncu Kasası
1700tl
5600g ikince el 2500tl felan
Ortalama fiyat 6250tl oluyor işlemciyi düşünebilirsiniz istersiniz yada biraz daha bütçe çıkabilirseniz daha rahat edersiniz

1700tl
Ortalama fiyat 6250tl oluyor işlemciyi düşünebilirsiniz istersiniz yada biraz daha bütçe çıkabilirseniz daha rahat edersiniz
2.el fiyatlarını yazdım hepsinin sahibindende bulduğum fiyatlar

1700tl

2.el fiyatlarını yazdım hepsinin sahibindende bulduğum fiyatlar
Teşekkürler 8k bütçe civarına halletmek istiyoruz mümkünse ufak tefek aşmalar problem çıkartmaz ssd konusu nasıl olur peki en azından 500 gb olsa bile yeterli gelir.

Teşekkürler 8k bütçe civarına halletmek istiyoruz mümkünse ufak tefek aşmalar problem çıkartmaz ssd konusu nasıl olur peki en azından 500 gb olsa bile yeterli gelir.
Hard disk alabilirsiniz hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,351
Üyeler
186,469
Son üye
Berkay Öztürk
Geri