S22 satın almak üzereyim.

Reaksiyon skoru
26
İyi akşamlar 17500 TL'ye bu telefonu almaya karar verdim ağır oyunlar oynamıyorum ve çoğu zaman prize yakınım ya da evimdeyim. Kullanan kişilerin yorumlarını bekliyorum. Satın almadan önce danışmak istedim.

4 yıl android 5 yıl guvenlik güncellemesi alacak şu herkesin ağzında dolaşan Samsung zaman geçtikçe yavaşlıyor kamerası bozuluyor tarzında şeyler yaşarmıyım çok merak ediyorum hâlâ 2.5 daha koyup yenilenmiş i12 mi alsam diye düşünüyorum.

Samsung gerçekten tercih edilmemesi gereken bir marka. Amiral gemisi olarak İPhone net tercihimdir İOS düşmanıysanız Huaweininde amiral gemileri çok sağlam.

Samsung gerçekten tercih edilmemesi gereken bir marka. Amiral gemisi olarak İPhone net tercihimdir İOS düşmanıysanız Huaweininde amiral gemileri çok sağlam.
Kimseye düşman değilimde 20 bin tl'yi geçemiyorum.

Samsung'un son 2-3 nesil telefonları gerçekten güzel. İşlemcide Qualcomm'u bıraktıktan sonra performans tarafında sorun kalmadı, güncelleme tarafında da epey yol aldılar. Lakin 17k eder mi ondan pek emin olamıyorum.

S22de ciddi ve kronik batarya sorunu var. Ben olsam almazdım. Çıkabiliyorsanız hiç olmazsa baz s23 alın

Samsung'un son 2-3 nesil telefonları gerçekten güzel. İşlemcide Qualcomm'u bıraktıktan sonra performans tarafında sorun kalmadı, güncelleme tarafında da epey yol aldılar. Lakin 17k eder mi ondan pek emin olamıyorum.
Var mı 17 bin tl bandında öneriniz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

S22de ciddi ve kronik batarya sorunu var. Ben olsam almazdım. Çıkabiliyorsanız hiç olmazsa baz s23 alın
En ucuz s23 22.500 TLarada 5.500 tl var.

Var mı 17 bin TL bandında öneriniz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En ucuz s23 22.500 TLarada 5.500 TL var.
Şu ara o fiyat seviyesinde f/p oranı en yüksek telefon Realme GT 2 Pro. Ama onda da yoğun talepten dolayı stok sorunu var takip etmek lazım.

Yeni nesilleri hiç kullanmadınız anlaşılan. Şu yorumu S8-S9 zamanı yapsanız haklısınız ısınma, şarj gibi sorunlarla doluydu ancak 3-4 senedir adam akıllı bir şikayet yok. Kendim 3-4 senelik model olan S20FE kullanıyorum 1.5 senedir, halen ilk günkü stabilizesinde ve sorunsuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,492
Üyeler
195,020
Son üye
Acarella
Geri