AnoTHéR.
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
Birde tuşa basınca mouse yavaşlıyoraynen öyle sırf o yüzden çöpe atasım var yani
Birde tuşa basınca mouse yavaşlıyoraynen öyle sırf o yüzden çöpe atasım var yani
Tamam aldımPerformax sensör ve hz değerinde bayağı bir önde rampage'e göre
dpı mı dusuruyor yaniBirde tuşa basınca mouse yavaşlıyor
hocam birazdan elınıze bir tuş denk gelecekElime ulaştı. Kesinlikle f/p cihaz. Tek sıkıntı üzerinde mac desteği olduğu yazıyor fakat mac için driver bulamadım.
teker olayını söyleyince şimdi bende fark ettim bide bazen sag tık yaptıgım zaman sanki iki kere başmışım gibi ses geliyor bendenEvet fark ettim ama benim için sıkıntı değil. Başparmağımın kısa olmasının ilk defa yararını gördümBir de şuan fark ettim tekerinde çok gecikme var sebebini anlamadım.
Olabilir. Bende öyle bir sorun yok şuan.teker olayını söyleyince şimdi bende fark ettim bide bazen sag tık yaptıgım zaman sanki iki kere başmışım gibi ses geliyor bendenbana mı bozuk geldi acaba
hocam bu fiyata güzellOlabilir. Bende öyle bir sorun yok şuan.
Başka marka muadili var mı acaba? Mac için yazılımını bulsam iyi olacak.mouse güzel fiyatina göre birkaç göze batan sıkıntısı var benim için hafif mousedan geçtiyseniz bir tık agır geliyor alışana kadar sanırım makro tuşu basması zor ve sert bana öyle geldi yani makro programı ile şekillü şüküllü yanmasını sağlayabiliyorsunuz alınır mı alınır![]()
hocam ben indirdim yazılımını pc ye kontrol edebiliyorum güzel bi yazılımı var sadeBaşka marka muadili var mı acaba? Mac için yazılımını bulsam iyi olacak.
hocam ben cs valo oynuyorum ısımı goruyor ıste sol tarafta ki tus bıraz sınır bozucu oda alışırım zamanlamouse güzel fiyatina göre birkaç göze batan sıkıntısı var benim için hafif mousedan geçtiyseniz bir tık agır geliyor alışana kadar sanırım makro tuşu basması zor ve sert bana öyle geldi yani makro programı ile şekillü şüküllü yanmasını sağlayabiliyorsunuz alınır mı alınır![]()