🔥İndirim PERFORMAX Gaming XOTRAN RGB Mouse 99 TL

Elime ulaştı. Kesinlikle f/p cihaz. Tek sıkıntı üzerinde mac desteği olduğu yazıyor fakat mac için driver bulamadım.

Elime ulaştı. Kesinlikle f/p cihaz. Tek sıkıntı üzerinde mac desteği olduğu yazıyor fakat mac için driver bulamadım.
hocam birazdan elınıze bir tuş denk gelecek :D sol tarafta sınır bozucu bır tus koymuslar

Evet fark ettim ama benim için sıkıntı değil. Başparmağımın kısa olmasının ilk defa yararını gördüm:D Bir de şuan fark ettim tekerinde çok gecikme var sebebini anlamadım.

Evet fark ettim ama benim için sıkıntı değil. Başparmağımın kısa olmasının ilk defa yararını gördüm:D Bir de şuan fark ettim tekerinde çok gecikme var sebebini anlamadım.
teker olayını söyleyince şimdi bende fark ettim bide bazen sag tık yaptıgım zaman sanki iki kere başmışım gibi ses geliyor benden :D bana mı bozuk geldi acaba

mouse güzel fiyatina göre birkaç göze batan sıkıntısı var benim için hafif mousedan geçtiyseniz bir tık agır geliyor alışana kadar sanırım makro tuşu basması zor ve sert bana öyle geldi yani makro programı ile şekillü şüküllü yanmasını sağlayabiliyorsunuz alınır mı alınır :kekw:

mouse güzel fiyatina göre birkaç göze batan sıkıntısı var benim için hafif mousedan geçtiyseniz bir tık agır geliyor alışana kadar sanırım makro tuşu basması zor ve sert bana öyle geldi yani makro programı ile şekillü şüküllü yanmasını sağlayabiliyorsunuz alınır mı alınır :kekw:
Başka marka muadili var mı acaba? Mac için yazılımını bulsam iyi olacak.

Başka marka muadili var mı acaba? Mac için yazılımını bulsam iyi olacak.
hocam ben indirdim yazılımını pc ye kontrol edebiliyorum güzel bi yazılımı var sade
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben cs valo oynuyorum ısımı goruyor ıste sol tarafta ki tus bıraz sınır bozucu oda alışırım zamanla

delux m800db 3335 var beyler geçilirmi sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,408
Üyeler
186,479
Son üye
trendyolcu92
Geri