Neler Yeni

🔥İndirim PERFORMAX Gaming XOTRAN RGB Mouse 99 TL

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
mouse geldi bugün denedım gayet güzel 100 TL değil 200 250 TL lık bır mouse hıssı ve tadı var kendı özel yazılımı ıle makro aydınlatma dpi ayarı vs mevcut bana sadece tekerliği biraz dandik geldi ilk orası bozula bilir ama 100 TL kargo bedava olarak cok üst bir mouse ıhtıyacı olanlar alsın teşekkürler tekrar ibrahim bey :)
Afiyet olsun :)

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Aras Şimşek
elime ulaştı şunu söylemeliyim ki 100 tl lik bi hissiyatı yok daha fazlası var 200 300 tl lik ürünler gibi bende viper mini var onla arasında boyut ve ağırlık olarak bariz bi fark var tuş tıklama hissiyatıda son derece tatmin edici orta tuşu biraz fazla ses çıkartıyor ama göze batacak gibi değil rgb ışıkları son derece şık görünüyor bende viper mini var ondan daha şık durmakta ortada kı p logosu biraz mouseyi a101 malı gibi göstermiş ama alakası yok bu fiyata bu hissiyat süper son derece fp ürünü kaçırmayın. sensor konusunda da kutusunda 3327 yazıyor inşallah öyledir .

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
Ürün geldi hissiyatı gayet iyi arkadaşlarında söylediği gibi 200-300 tl'lik mouse'ların hissiyatını veriyor ışıkları gayet kaliteli tuş hissiyatı gayet güzel 100 tl'ye bedava.

AnoTHéR.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Samet D.
Ürün geldi hissiyatı gayet iyi arkadaşlarında söylediği gibi 200-300 TL'lik mouse'ların hissiyatını veriyor ışıkları gayet kaliteli tuş hissiyatı gayet güzel 100 TL'ye bedava.
Güzelde driverı bulamadım performax sitesine girmiyor

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Aras Şimşek
elime ulaştı şunu söylemeliyim ki 100 TL lik bi hissiyatı yok daha fazlası var 200 300 TL lik ürünler gibi bende viper mini var onla arasında boyut ve ağırlık olarak bariz bi fark var tuş tıklama hissiyatıda son derece tatmin edici orta tuşu biraz fazla ses çıkartıyor ama göze batacak gibi değil rgb ışıkları son derece şık görünüyor bende viper mini var ondan daha şık durmakta ortada kı p logosu biraz mouseyi a101 malı gibi göstermiş ama alakası yok bu fiyata bu hissiyat süper son derece fp ürünü kaçırmayın. sensor konusunda da kutusunda 3327 yazıyor inşallah öyledir .
ekleme yapıyorum sol tarafta gizlenmiş bir tuş var elınızle kavrayınca mouseyi o tuş tam parmagınızın ucuna denk geliyor beni oradaki tuş rahatsız etti yani her şey 10 numaraydı ta o tuşa gelene kadar neden yaparsın ki oraya anlam vermiş değilim alışmam lazım bakalımm

AnoTHéR.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Samet D.
ekleme yapıyorum sol tarafta gizlenmiş bir tuş var elınızle kavrayınca mouseyi o tuş tam parmagınızın ucuna denk geliyor beni oradaki tuş rahatsız etti yani her şey 10 numaraydı ta o tuşa gelene kadar neden yaparsın ki oraya anlam vermiş değilim alışmam lazım bakalımm
Aynı sorun bendede var tilt etti driverıda bulamadım

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
aynen öyle sırf o yüzden çöpe atasım var yani
Gizli tuş benide rahatsız etmedi değil tutuşta ama sonuçta 100 tl'ye sensörü güzel bir mouse diyecek lafım yok benim.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Bende rampage smx-r45 orbit var . Bumu daha iyi benimkisi mi daha iyi ?

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam