🔥İndirim PERFORMAX Gaming XOTRAN RGB Mouse 99 TL

mouse geldi bugün denedım gayet güzel 100 TL değil 200 250 TL lık bır mouse hıssı ve tadı var kendı özel yazılımı ıle makro aydınlatma dpi ayarı vs mevcut bana sadece tekerliği biraz dandik geldi ilk orası bozula bilir ama 100 TL kargo bedava olarak cok üst bir mouse ıhtıyacı olanlar alsın teşekkürler tekrar ibrahim bey :)
Afiyet olsun :)

elime ulaştı şunu söylemeliyim ki 100 tl lik bi hissiyatı yok daha fazlası var 200 300 tl lik ürünler gibi bende viper mini var onla arasında boyut ve ağırlık olarak bariz bi fark var tuş tıklama hissiyatıda son derece tatmin edici orta tuşu biraz fazla ses çıkartıyor ama göze batacak gibi değil rgb ışıkları son derece şık görünüyor bende viper mini var ondan daha şık durmakta ortada kı p logosu biraz mouseyi a101 malı gibi göstermiş ama alakası yok bu fiyata bu hissiyat süper son derece fp ürünü kaçırmayın. sensor konusunda da kutusunda 3327 yazıyor inşallah öyledir .

Ürün geldi hissiyatı gayet iyi arkadaşlarında söylediği gibi 200-300 tl'lik mouse'ların hissiyatını veriyor ışıkları gayet kaliteli tuş hissiyatı gayet güzel 100 tl'ye bedava.

Ürün geldi hissiyatı gayet iyi arkadaşlarında söylediği gibi 200-300 TL'lik mouse'ların hissiyatını veriyor ışıkları gayet kaliteli tuş hissiyatı gayet güzel 100 TL'ye bedava.
Güzelde driverı bulamadım performax sitesine girmiyor

elime ulaştı şunu söylemeliyim ki 100 TL lik bi hissiyatı yok daha fazlası var 200 300 TL lik ürünler gibi bende viper mini var onla arasında boyut ve ağırlık olarak bariz bi fark var tuş tıklama hissiyatıda son derece tatmin edici orta tuşu biraz fazla ses çıkartıyor ama göze batacak gibi değil rgb ışıkları son derece şık görünüyor bende viper mini var ondan daha şık durmakta ortada kı p logosu biraz mouseyi a101 malı gibi göstermiş ama alakası yok bu fiyata bu hissiyat süper son derece fp ürünü kaçırmayın. sensor konusunda da kutusunda 3327 yazıyor inşallah öyledir .
ekleme yapıyorum sol tarafta gizlenmiş bir tuş var elınızle kavrayınca mouseyi o tuş tam parmagınızın ucuna denk geliyor beni oradaki tuş rahatsız etti yani her şey 10 numaraydı ta o tuşa gelene kadar neden yaparsın ki oraya anlam vermiş değilim alışmam lazım bakalımm

ekleme yapıyorum sol tarafta gizlenmiş bir tuş var elınızle kavrayınca mouseyi o tuş tam parmagınızın ucuna denk geliyor beni oradaki tuş rahatsız etti yani her şey 10 numaraydı ta o tuşa gelene kadar neden yaparsın ki oraya anlam vermiş değilim alışmam lazım bakalımm
Aynı sorun bendede var tilt etti driverıda bulamadım

Bende rampage smx-r45 orbit var . Bumu daha iyi benimkisi mi daha iyi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,532
Üyeler
186,505
Son üye
viyo
Geri