TeşekkürlerAvago 3050 var o mouseda pwm3327 hee türlü daha iyi yanı performax
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görür hocam
Sensoru iyi diye 100 tl ediyor zaten Switchi geç100 liraya mouse alıyonuz sensörüne switchine mi bakıyonuz kankiler
Yazılımı yok diye biliyorum@MuratTheFounderOfGariban @Ckribrahim hocam bu mousenin yazılımı varmı varsa link atar mısınız bulamadım da ,rgb kontrol etmek için vs veya herhangi bir yazılımı
ödeme kısmında genel bir hata oluştu diyor neden acabaa?Avago 3050 var o mouseda pwm3327 hee türlü daha iyi yanı performax
Görür hocam
içinde çöp sensör bile olsa alınır çünkü 100 liralık mouseun amacı performans sunmak değil, mouse beklentini karşılamasıdır.Sensoru iyi diye 100 TL ediyor zaten Switchi geç
Yazılımı yok diye biliyorum
"Ödeme işlemi esnasında genel bir hata oluştu. Tekrar deneyiniz."Avago 3050 var o mouseda pwm3327 hee türlü daha iyi yanı performax
Görür hocam
Bilmiyorum ki ben alabildim başka kartla deneyebilir mısınız"Ödeme işlemi esnasında genel bir hata oluştu. Tekrar deneyiniz."
denedim ama hata oluşuyorBilmiyorum ki ben alabildim başka kartla deneyebilir mısınız
Olsun hocam bu olmazsa da 180 TL'ye trustiçinde çöp sensör bile olsa alınır çünkü 100 liralık mouseun amacı performans sunmak değil, mouse beklentini karşılamasıdır.
Çok iyi görür işini.performans olarak ben valo falan oynuyorm ısımı gorur mu