Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün kasa paylaştımhocam hala senden kasa ve psu fırsatı bekliyorum
Dün kasa paylaştımhocam hala senden kasa ve psu fırsatı bekliyorum
mesajlarına baktım ama bulamadım bos kasa linkini atar mısın hocamDün kasa paylaştım
Akşam test edeceğim ama sensör testi için uygulama var mıTest eden king var mı sensörü
Deepcool cc560 argbmesajlarına baktım ama bulamadım bos kasa linkini atar mısın hocam
Ürün bana geldi 3327 sensör olduğu direk kutuda yazıyor sensörü test edemedim ama gayet iyi duruyordu sadece viper mini kullandığım için mouse bana ağır geldi alışık olmadığım için 100 TL'ye alınır yedeklik veya bütçesi olup kullanmak isteyene en iyi mouse bence fiyatına baktığımız zamanTest eden king var mı sensörü
hocam biraz fotoğraf paylaşırmısın buraya farklı açılardan çekilmiş ,rgb sini ,mousenin altını felanÜrün bana geldi 3327 sensör olduğu direk kutuda yazıyor sensörü test edemedim ama gayet iyi duruyordu sadece viper mini kullandığım için mouse bana ağır geldi alışık olmadığım için 100 TL'ye alınır yedeklik veya bütçesi olup kullanmak isteyene en iyi mouse bence fiyatına baktığımız zaman
RGB rengi de iyiydi bu arada onu da ekleyeyim beklentimin üstünde geldi
hocam bende de viper mini var çok mu ağır geliyor mouseÜrün bana geldi 3327 sensör olduğu direk kutuda yazıyor sensörü test edemedim ama gayet iyi duruyordu sadece viper mini kullandığım için mouse bana ağır geldi alışık olmadığım için 100 TL'ye alınır yedeklik veya bütçesi olup kullanmak isteyene en iyi mouse bence fiyatına baktığımız zaman
bende mouse arıyorum pek fazla oyun oynamıyorum iş görür mü?
Ürün bana geldi 3327 sensör olduğu direk kutuda yazıyor sensörü test edemedim ama gayet iyi duruyordu sadece viper mini kullandığım için mouse bana ağır geldi alışık olmadığım için 100 TL'ye alınır yedeklik veya bütçesi olup kullanmak isteyene en iyi mouse bence fiyatına baktığımız zaman
Deepcool cc560 argb
Avago 3050 var o mouseda pwm3327 hee türlü daha iyi yanı performax
Görür hocambende mouse arıyorum pek fazla oyun oynamıyorum iş görür mü?
Mesaj otomatik birleştirildi: