yigit_0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 325
kfg tam bulursun sahibindede 1300tlyeHocam benim kafam çok karıştı ne yapmam lazım anlamadım ben 2. El Xbox mu alayım yani
kfg tam bulursun sahibindede 1300tlyeHocam benim kafam çok karıştı ne yapmam lazım anlamadım ben 2. El Xbox mu alayım yani
Hocam dolap uygulamasından mi aldınben 8.nesil aldım ve ilk kez xbox gamepad kullanıyorum dün geldi kargodan aşırı derece memnunum beklediğimin çok üstünde 800tlye aldım hocam
amazonda deep pink 9. nesil 1.340 liraydı baya inmişti şuan 2k ama 1.600liraya da bulabilirsinHocam teknosaya gittim 2k dedi çalışan
Anladım hocam 2. El temiz bir Xbox kolu öneriyorsunuz yanikfg tam bulursun sahibindede 1300tlye
evetHocam dolap uygulamasından mi aldın
aynen öyle pc için en iyisi xboxAnladım hocam 2. El temiz bir Xbox kolu öneriyorsunuz yani
evet temiz bulursan yapıştır bulamazsan 0 almaya bakAnladım hocam 2. El temiz bir Xbox kolu öneriyorsunuz yani
Anladım hocam 2. El temiz bir Xbox kolu öneriyorsunuz yani
forum.donanimarsivi.com
Hocam Xbox un 1.3k ya 0 alabileceğim bir kolu varmı şu andaamazonda deep pink 9. nesil 1.340 liraydı baya inmişti şuan 2k ama 1.600liraya da bulabilirsin
Yok ise dediğiniz gibi yapacağım herhaldeHocam Xbox un 1.3k ya 0 alabileceğim bir kolu varmı şu anda
yok attığım şeyde 3. nisanda zamlandıYok ise dediğiniz gibi yapacağım herhalde
Hocam onu önceki formda da önermistiniz bende 900₺ olduğu için alamamistimyok attığım şeyde 3. nisanda zamlandı
keşke olsaymış direk 9. nesil 2. ellere bakın bazen o fiyata garantili bile olanlar oluyorHocam onu önceki formda da önermistiniz bende 900₺ olduğu için alamamistim![]()