Kablosuz kulaklık önerisi.

PurpleWebb

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
610
Bütçe
2500
Merhabalar sevgili forum sakinleri.
Kablosuz kulaklık arıyorum. Güzel ses kasabileceğim, mikrofon kalitesi iyi, malzeme kalitesi iyi, mümkünse Dolby Atmos destekli kablosuz kulaklık arıyorum.
Bütçem 2500 TL civarı. Önerilerinizi bekliyorum.
İyi forumlar dilerim.

Lütfen yardımcı olun kulaklıklar konusunda çok bilgi sahibi değilim. :(

Merhabalar sevgili forum sakinleri.
Kablosuz kulaklık arıyorum. Güzel ses kasabileceğim, mikrofon kalitesi iyi, malzeme kalitesi iyi, mümkünse Dolby Atmos destekli kablosuz kulaklık arıyorum.
Bütçem 2500 TL civarı. Önerilerinizi bekliyorum.
İyi forumlar dilerim.
void elite wireless, biraz daha çıkarım dersen virtuoso alabilirsin(hi-fi teknolojisi var)

Peki void yerine ne önerirsiniz?
Kendim Barracuda X kullanıyorum oldukça memnunum. G535 i güzel fiyatta yakalarsanız o olabilir. Bir kaç model daha vardı sanırım ama ben bunları öneririm.

Ayrıca Barracuda X in 2021 ve 2022 modeli var araştırırken karıştırmayın. Nays ile %10 cashbackide unutmayın. Başka bir sorunuz olursa cevaplarım.

Kendim Barracuda X kullanıyorum oldukça memnunum. G535 i güzel fiyatta yakalarsanız o olabilir. Bir kaç model daha vardı sanırım ama ben bunları öneririm.

Ayrıca Barracuda X in 2021 ve 2022 modeli var araştırırken karıştırmayın. Nays ile %10 cashbackide unutmayın. Başka bir sorunuz olursa cevaplarım.
Bende Barracuda X almayı düşünüyorum. Nasıl bir kulaklık hocam, rahat mı?

Barracuda X'i alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,428
Üyeler
197,462
Son üye
Haxzf
Geri