Game Booster M626 Titan vs Logitech G G102 Prodigy

MeReKGs67

80+
Reaksiyon skoru
124
Bu iki mousedan birini almayı düşünüyorum. Bileğimden orta parmağımın ucuna kadar yaklaşık 20 cm büyük bir elim var. M626 için büyük el için gayet güzel diyorlar. G102 ne kadar büyük bilmiyorum

Game Booster M626 Titan

Logitech G G102 Prodigy

Biraz uzattım konuyu ama bende Everest DLM 355 var onun ölçülerini bulabilirsem g102'nin yazıyor karşılaştırma yapabilirim

GameBooster gibi markaların mouse'ları hiç iyi olmuyor. Bilinenden şaşmayın, G102 Prodigy alın. Şu an kendim de kullanıyorum, sensörü ve yazılımı çok iyi fiyatına göre.
GameBooster mouselarının güzel olmadığını nereden çıkardın? Yorumlarda baya övmüşler halbuki

G102 Prodigy'nin şeklini replika edip kendi mouse'larıymış gibi kullanıyorlar, sence bu iyi bir şey mi? Taklitler aslını yüceltmez mi?
Onlardan taklit ettiklerini nereden çıkardın? Mouselar birbirine benzer sonuçta yani şimdi adam o şekilde yapmak istiyor tasarımını diyelim başka markanın faresi öyle diye tasarımını farklı mı yapmak zorunda?

Onlardan taklit ettiklerini nereden çıkardın? Mouselar birbirine benzer sonuçta yani şimdi adam o şekilde yapmak istiyor tasarımını diyelim başka markanın faresi öyle diye tasarımını farklı mı yapmak zorunda?
Eyvallah. Sensöre ve yazılıma ne demeli peki?

Eyvallah. Sensöre ve yazılıma ne demeli peki?
Sensörü ve yazılımıda mı aynı emin misin? Sen şeklinden bahsedince ben tasarım olarak cevapladım. Bardağın dolu tarafından bakarsak en azından iyi bir markanın taklidini yapmış :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,379
Üyeler
193,018
Son üye
tahani35
Geri