Gençer gaming kampanyasındaki sistem hakkında oyun sorunu

coder55

80+
Reaksiyon skoru
8
Selamlar Gençer gamin da-c2 kampanyasındaki sistemim dün geldi hemen kurulumları gerçekleştirdim. Gamepass satın aldım bannerlord ve atomic hearth kurdum ancak 2 oyunda sürekli çöküyor bios güncellemesi yaptım ram mhz düşüktü 3600 e çıkardım ondan kaynaklı mı acaba. bannerlord d3d device context hatası veriyor atomic hearth hatırlamıyorum ama younun ortasında gidiyor. Biraz önce rdr2 kurulumu sırasında da bir hata verdi. şuan bios ayarlarını defaulta çektim. Böyle deneyeceğim ama bu durum hiç hoşuma gitmedi.

Selamlar Gençer gamin da-c2 kampanyasındaki sistemim dün geldi hemen kurulumları gerçekleştirdim. Gamepass satın aldım bannerlord ve atomic hearth kurdum ancak 2 oyunda sürekli çöküyor bios güncellemesi yaptım ram mhz düşüktü 3600 e çıkardım ondan kaynaklı mı acaba. bannerlord d3d device context hatası veriyor atomic hearth hatırlamıyorum ama younun ortasında gidiyor. Biraz önce rdr2 kurulumu sırasında da bir hata verdi. şuan bios ayarlarını defaulta çektim. Böyle deneyeceğim ama bu durum hiç hoşuma gitmedi.
aynı sorunu bende yaşıyorum
Adsız.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı sorunu bende yaşıyorum
Adsız.png
@GENCERGAMİNG

bunlar tüm bozuk ramleri bize kakaladı herhalde :D

İşlemcinin kutusunu gönderdiler mi sizlere
işlemci kutusu yok anakart ekran kartı ram kutusu var

oyunlar korsan olsa hadi oyundandır ama değiller rami 3600 de kullanamıycaksam neden 3600 mhz ram var ozaman

Şuan bununla ilgili bir sürü konu açılıyor bir sorun var gibi de bakalım.

Az evvelde bir arkadaş ram sorunu yaşıyordu.

zaten imkanımız olsa bu kampanyalardan almakla uğraşmayız bir de böyle sorunlu şeyleri bize vererek iyice beter duruma getiriyorlar eğer ki benden kaynaklı değilde gönderdiği parçalardan kaynaklıysa gerçekten hakkımı helal etmiyorum şu anda denemelerim devam ediyor net bir şey yok ama görücez @GENCERGAMİNG

death stranding de az önce yaşadım valorantta sürekli sürücü çöktü hatası veriyordu 1-2 defada mavi ekran

Sistemler test edilmeden gönderilmiş zaten yani bana gelen sistem öyleydi windows kurulumu tamamlanmamış driverlar vs yüklü değildi siteden müşteri temsilcisine yazdığımda 0 üründe bir sıkıntı çıkmayacağını söyledi.

death stranding de az önce yaşadım valorantta sürekli sürücü çöktü hatası veriyordu 1-2 defada mavi ekran

Sistemler test edilmeden gönderilmiş zaten yani bana gelen sistem öyleydi windows kurulumu tamamlanmamış driverlar vs yüklü değildi siteden müşteri temsilcisine yazdığımda 0 üründe bir sıkıntı çıkmayacağını söyledi.
test edilmeyi geçtim şu an içinde işlemcinin ne olduğu belli değil sözde her şey kutuluydu

Az evvelde 3-4 konu açıldı yine aynı mavi ekran ve çökme ile alakalı.

Sizde bir sorun olduğunu sanmıyorum genel bir sorun gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,888
Üyeler
185,188
Son üye
asli_glu
Geri