Entilus
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 805
Priz çektirin bence.1.5m bu da... 5 metre piyasada yok ya, çok bariz belli. Peki ben 3-4 metre uzaklıktaki PC'mi nasıl besleyeceğim? İnanılmaz yaKablo yok bildiğin.
Priz çektirin bence.1.5m bu da... 5 metre piyasada yok ya, çok bariz belli. Peki ben 3-4 metre uzaklıktaki PC'mi nasıl besleyeceğim? İnanılmaz yaKablo yok bildiğin.
2 tane uç uca 3 metre alsam ne olur acaba, o kısmı da bilmiyorum hiç. Bir problem yaşar mıyım?Priz çektirin bence.
Öyle kullanan birisi sorun yaşamadım dedi. Ama garanti veremem tabii.2 tane uç uca 3 metre alsam ne olur acaba, o kısmı da bilmiyorum hiç. Bir problem yaşar mıyım?
Açıkken giderse yapacak bir şey yok maalesef açıldıktan sonra yeniden normal yeniden başlatmak iyi olurPeki ya açıkken giderse ne yapmak lazım var mı bilgin
Kürşat, senin bana bayağı yardımın dokundu. Bilgili bir arkadaşımızsın belli kiAçıkken giderse yapacak bir şey yok maalesef açıldıktan sonra yeniden normal yeniden başlatmak iyi olur
Knka şöyle yapmalısın ben elektrik elektronik teknisyeni olarak da söylüyorum güvenli olduğunu bil diyeKürşat, senin bana bayağı yardımın dokundu. Bilgili bir arkadaşımızsın belli ki4070ti'ı da senin önerilerini de önemseyerek dizdim zaten. Bulsan bulsan net sen bulursun buna da çözüm. 5 metrelik kablo ihtiyacımı en güvenli şekilde nasıl halledebilirim?
Duvardaki priz ile PC'nin bulunduğu yer arasındaki mesafe 2.5-3 metre civarında. +4 metre kablo lazım ki yetişsin. UPS'e bütçem hiç yok şu andaKnka şöyle yapmalısın ben elektrik elektronik teknisyeni olarak da söylüyorum güvenli olduğunu bil diyeşimdi online UPS alıyorsun bunların kablosu vs standart zaten 5 metre ne için lazım PC ye uzak mı priz
Tm o zaman kablo lazım sana 5 metre sadeceDuvardaki priz ile PC'nin bulunduğu yer arasındaki mesafe 2.5-3 metre civarında. +4 metre kablo lazım ki yetişsin. UPS'e bütçem hiç yok şu andaBorçlar hafiflediği zaman alabilirim ancak.
Evet ama 5 metre kablo yok. Yani, hiç adını bilmediğim 70-80 TL'lik kabloların 5 metresi var ama, bana böyle sağlam, güzel ve güvenilir markaların 5 metresi lazım. Onu da bulamadım. Max 3 metre buldum, o da 800 TL falan zaten.Tm o zaman kablo lazım sana 5 metre sadece
Kanka elektrik gidince pc gidince arkadan elektriği kesimmi var ya bir tane kapatma tuşu yoksa beklemek mi lazımTm o zaman kablo lazım sana 5 metre sadece
3M MARKA OLARAK SÖYLÜYORSAN ONU BULAMAZSIN GİBİME GELİYOR3m arıyorum lütfen akım korumalı 3m priz link atar mısınız
Peki bu 3m, 5m gibi ihtiyaçları nasıl gidereceğiz? Uç uca çoklu priz takarak mı? Bu yöntem sağlık mı?3M MARKA OLARAK SÖYLÜYORSAN ONU BULAMAZSIN GİBİME GELİYOR
Kaliteli bir akım koruma prizinde sıkıntı yaşıyacağını kesinlike sanmıyorum ki kendimden örnek vermek gerekirse kendim normal 5'li standart priz kullanıyorum zaten psu +80 sertifakalı onun güvencesi bile yetiyor çok büyük bir şey olmadığı sürece düz priz bile bir sıkıntı yaratmaz sen kendimi ne olur ne olmaz diye güvenceye almak istiyorsan schneider akım korumalı priz al %100 en iyi kaliteli ürünü kullanan markadır kendisi yada dahada iyi olsun diyorsan UPS almanı tavsiye ederim elektirik gitse bile pc 5-10dk kadar açık kalır o arada bilgisayarını güvenli bir şekilde kapatabilirsin.Peki bu 3m, 5m gibi ihtiyaçları nasıl gidereceğiz? Uç uca çoklu priz takarak mı? Bu yöntem sağlık mı?