Vücut nasıl sıkılaştırılır?

bende 17 yasındayım 2 aya 18 olacam yazın tekrar basllıcam bu sefer 1 ay cardiyo yapmayı dusunuyorum çok kılo aldım çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beslenmene dikkat edersen neden olmasın
deri sünmesine çözüm yokmu hocam, sarkma yok ama çektimmi slime gibi geliyor

internette bir video izlemişdim
adam ağırlık çalıştığında kaldıra bildiği max kilonun yarısıyla 6-8 set tükenişe kadar gidiyordu ve buda kaslarında amino asit brikimini arrtırıyor buda kaslardaki pump daha uzun götürüyor diyordu böylelikle deriyide sıkıştırıp sarkmayı önlüyo demişdi bi denemeni öneririm

Kardeşim sen doktora git danış yada üst seviye bir hocaya ulaş ücretsiz yardımcı olabileceğini düşünüyorum dHa yaşın genç yolun basın da kurtul bundan ilerde psikolojik sorun yaratir ne de olsa vücudun güzel olsun diye yapiyorsun sporu istemediğin yiyecekleri yiyorsun direk böyle dediğim için üzgünüm ama yolun başındasin çok hızlı kilo verdiğinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum yaşın büyük olsa kesin geçmez derim ameliyatsiz ama profesyonel birine danışmanı tavsiye ederim

internette bir video izlemişdim
adam ağırlık çalıştığında kaldıra bildiği max kilonun yarısıyla 6-8 set tükenişe kadar gidiyordu ve buda kaslarında amino asit brikimini arrtırıyor buda kaslardaki pump daha uzun götürüyor diyordu böylelikle deriyide sıkıştırıp sarkmayı önlüyo demişdi bi denemeni öneririm
belki derinin altını daha çok kasla doldurursan deriyi toplaya bilir denemeni öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,716
Üyeler
189,317
Son üye
wilym@n
Geri