RTX 3060 LAPTOP 22498 TL

SabriAbi1

80+
Reaksiyon skoru
53
Excalibur PİŞMANLIKTIR. Bunu bir excalibur kullanıcısı olarak söylüyorum.

Harbi mi ne sorunları oldu kral
Benim aldığım model, kısaca, acil servisten bir türlü derman bulamayıp çıkamayan hasta gibi oldu.
- Bir yandan ekran sıkıntı çıkardı, üstünde çizgiler mizgiler oluştu.
- Fazla ısındı, ellerimi koyamaz oldum.
- (Af edesin kardeşim, iğrençlik yapmak için değil ama), üstüne hapşırdım, sanki üstüne bin galon su dökmüşüm gibi ana kartı yandı.
- Klavyesi bir kere tuşları basmamazlık yaptı VE yanlış tuşa bastı iki kere de,
- 16 GB RAM'i 32'ye yükselteyim dedim (uyumluydu, araştırdım) ama sonra o da gitti eski RAMi (2x8 GB) tanımadı, ayarı bozuldu.

Ve daha niceleri. Anlatsam destan olur ama KÖTÜ ANLAMDA.

Benim aldığım model, kısaca, acil servisten bir türlü derman bulamayıp çıkamayan hasta gibi oldu.
- (Af edesin kardeşim, iğrençlik yapmak için değil ama), üstüne hapşırdım, sanki üstüne bin galon su dökmüşüm gibi ana kartı yandı.
- 16 GB RAM'i 32'ye yükselteyim dedim (uyumluydu, araştırdım) ama sonra o da gitti eski RAMi (2x8 GB) tanımadı, ayarı bozuldu.

Hocam eğer garantisi bitmediyse satın aldıktan sonraki ilk 6 ay içerisinde ürün servise gitti ve parça değişimi, ciddi hasar kaydı olduysa TKHK gereğince hakem heyetine giderseniz ürünün para iadesi yapılıyor diye biliyorum.

Excalibur PİŞMANLIKTIR. Bunu bir excalibur kullanıcısı olarak söylüyorum.
Almayın aldırmayın forumda anlata anlata dilimde tüy bitti, bir ürün böyle diye hepsi böyle olacak kuzenim aldı falan filan demeyin.
Arkadaşım teknik servise cihazını yolladı termal bakım ve temizlik için. Bilgisayara önce hasar aldı dediler sonra da kargoda kayboldu dediler ve sonra da aldığı zamanki fiyatını iade ettiler. Ki o zaman iade aldığı paraya aynı laptopu bile alamıyordu. Kargo rezaleti ve hasar görmesinin dışında ürün karıştı başka birine kargolandı bile dendi. Böyle bşr rezalet görmedim hayatımda.
eski Monster kullanıcısıydım tek sorunum ısınmaydı ama büyük dertlerim de yoktu millet diyordu monster alacağıma onu alırım bunu alırım falan. Monster yetkili servisi bin basar ilgi alakaları, fanım bozulmuştu garantisi de bitmişti cihazın çok düşük fiyatlar çıkarmışlardı bana. O bakım ve termal bakımı ücretli olsa yine para verip yaptırırdım öyle söyleyeyim. Çok titiz çalışıyorlar. Da konumuzla ne alaka anlattım ben de anlamadım 😄
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hepsi böyle olacak siye bir kaide yok illaki gül gibi kullananlar vardır ama bu bir risk

Geçmiş olsun hocam

Şuan gelen yorumlar sayesinde bilgi edindiniz de ürün hakkında bilginiz olmadan neden ''ihtiyacı olan düşünmeden alabilir'' gibi bir cümle kuruyorsunuz? Konuya bu yorumlar gelmese ve bir üye sizin yorumunuza aldanıp ürünü satın alsaydı ne olacaktı? Ürün/marka da internette çok ufak bir araştırma ile bilgi edinebileceğiniz bir marka yani.

Hocam eğer garantisi bitmediyse satın aldıktan sonraki ilk 6 ay içerisinde ürün servise gitti ve parça değişimi, ciddi hasar kaydı olduysa TKHK gereğince hakem heyetine giderseniz ürünün para iadesi yapılıyor diye biliyorum.
Daha ucuzdan sattım ihtiyacı olabilecek birine, 20bin e almıştım, 10.5 bine sattım.
Hiç unutmuyorum ama, abinin biri aldı, yanında da benden küçük bir arkadaş, lise 3te mi neymiş. İlk oyuncu bilgisayarını benden aldı babası ya da amcası falan aracılıyla. Kimisi falan diye sormadım ayıp olur diye. Ama arkadaş nasıl mutlu oldu laptopu alınca.

Aldım 10bini, 500ünü arabaya, mazota attım :D Sonra biriktirdim 20bin daha, şimdi kafam rahat Victus ile. :)

Almayın aldırmayın forumda anlata anlata dilimde tüy bitti, bir ürün böyle diye hepsi böyle olacak kuzenim aldı falan filan demeyin.
Arkadaşım teknik servise cihazını yolladı termal bakım ve temizlik için. Bilgisayara önce hasar aldı dediler sonra da kargoda kayboldu dediler ve sonra da aldığı zamanki fiyatını iade ettiler. Ki o zaman iade aldığı paraya aynı laptopu bile alamıyordu. Kargo rezaleti ve hasar görmesinin dışında ürün karıştı başka birine kargolandı bile dendi. Böyle bşr rezalet görmedim hayatımda.
eski Monster kullanıcısıydım tek sorunum ısınmaydı ama büyük dertlerim de yoktu millet diyordu monster alacağıma onu alırım bunu alırım falan. Monster yetkili servisi bin basar ilgi alakaları, fanım bozulmuştu garantisi de bitmişti cihazın çok düşük fiyatlar çıkarmışlardı bana. O bakım ve termal bakımı ücretli olsa yine para verip yaptırırdım öyle söyleyeyim. Çok titiz çalışıyorlar. Da konumuzla ne alaka anlattım ben de anlamadım 😄

Hepsi böyle olacak siye bir kaide yok illaki gül gibi kullananlar vardır ama bu bir risk
Buyurunuz, bir olayımız var ama. Benim için işime yaramaycak bir ''çöp'', diğer bir insanın hazinesi oldu ama.
Bence fena sevap işledim haa. Çok mutlu olmuştum arkadaşın yüzü gülünce. Arkama da bakmadım hocam. Hayırlı olsun dedim, bir yıl kadar daha gamer laptopsuz kaldım, ama değdi 1 yıla. Fena değdi hemde. Şimdi ben de mutluyum sonuçta. Kazanç-kazanç hesabı, çaktın mı? :)

Son düzenleme:
Geri