Kırık , çizik , çıkmayan leke vs. yok ise 1000-1400 arası rahat satarsın.Arkadaşlar elimde bir laptop var sarjda çalışıyor ve sanırsam hoparlörü bozuk kaç paraya satabilirim 500 fln eder mi ?
4 Gb RAM
920m
i5 5200u
Bence 900-1300
Aga benim laptopa 1500 demişlerdi bu kadar eder mi cidden?Kırık , çizik , çıkmayan leke vs. yok ise 1000-1400 arası rahat satarsın.
2. El platformları ticaret zekası istiyor hocam , süslü püslü bir açıklama ve pazarlama tekniği ile rahat satarsın o fiyata. Bunun ayıbı günahı yok , ticarettir bu. Zorla mal satmıyorsun sonuçta haksız mıyım ?Aga benim laptopa 1500 demişlerdi bu kadar eder mi cidden?
Ben imzamdaki Laptopu kaça satabilirim hocam sence?2. El platformları ticaret zekası istiyor hocam , süslü püslü bir açıklama ve pazarlama tekniği ile rahat satarsın o fiyata. Bunun ayıbı günahı yok , ticarettir bu. Zorla mal satmıyorsun sonuçta haksız mıyım ?
İşlemci ile ekran kartı güzel ben olsam letgoda 1500tl koyarımArkadaşlar elimde bir laptop var sarjda çalışıyor ve sanırsam hoparlörü bozuk kaç paraya satabilirim 500 fln eder mi ?
4 Gb RAM
920m
i5 5200u
2000tl si var ram güzel ekran kartı güzel zorlarsan 2400 de olur güzel çünküBen imzamdaki Laptopu kaça satabilirim hocam sence?
Ya 1299 de pazarlık yok deSağolun başka hiç bir sorunu yok garantiye bile gitmedi sağolun.