Gamepower Kyruse Driver

Reaksiyon skoru
189
Merhaba arkadaşlar Gamepower Kyruse aldım fakat valorant oynarken silah sesleri vs aşırı yüksek geliyor ve adım seslerini duyamıyorum kısacası ses kasmamı vs engelliyor bunun için bir eq ayarı vs mevcut mu yardımcı olabilecek varsa gerçekten çok sevinirim kanser oldum cidden

Valorantın ayarlar kısmından sese tıkla. Ordan silah sesi vb ile ilgili tüm ses ayarlarını yapabilirsin diye biliyorum.

Valorantın ayarlar kısmından sese tıkla. Ordan silah sesi vb ile ilgili tüm ses ayarlarını yapabilirsin diye biliyorum.
Hocam maalesef öyle özel ayarlar yapamıyoruz oyun içinde mei kullanmıştım aşırı memnundum gerçekten ama hangi ayarları yaptım hatırlamıyorum bayağı oldu kullanalı

Hocam maalesef öyle özel ayarlar yapamıyoruz oyun içinde mei kullanmıştım aşırı memnundum gerçekten ama hangi ayarları yaptım hatırlamıyorum bayağı oldu kullanalı
Bende de gamepower var ama oyun dışında ek bir ses ayarı yapmadım. Ayarlardan yapılmadığına emin misin? Ateş sesi yazmaz isim olarak şuan pcde değilim ben de kontrol edemiyorum ama tekrar bakabilirsen iyi olur.

Bende de gamepower var ama oyun dışında ek bir ses ayarı yapmadım. Ayarlardan yapılmadığına emin misin? Ateş sesi yazmaz isim olarak şuan pcde değilim ben de kontrol edemiyorum ama tekrar bakabilirsen iyi olur.
Hocam Ses efekti var onu kısarsam adım sesleride kısılıyor zaten problemim silah seslerinin fazla gelmesi o da bass tan kaynaklı sanırsam eq ayarı şart gibime geldi

Yardım lütfen :(

7.1 varsa kapatıp tekrar dener misin? Kapalıysa açıp dener misin?

7.1 varsa kapatıp tekrar dener misin? Kapalıysa açıp dener misin?
7.1 de sesler çok daha fazla yükseliyor hocam maalesef sanırsam böyle kullanmaya mahkumum umarım çözümü bilen birisi çıkar mei de böyle bir sorun yaşamamıştım çok memnundum neden böyle oldu bilmiyorum

Sanırsam çözümü bilen yok :(

Eve geçince hemen indireceğim driver indirmiştim fakat ayarlarını yapamadım sanırsam kulaklığın eq vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu driver için config mi acaba hocam?

Eve geçince hemen indireceğim driver indirmiştim fakat ayarlarını yapamadım sanırsam kulaklığın eq vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu driver için config mi acaba hocam?
Kurulum olmasım içinde exe yok mu

Kurulum olmasım içinde exe yok mu
Hocam bu sıralar çok yoğun çalışıyorum inşallah eve erken gideceğim bugün gittiğim gibi dönüş yapacağım eğer attığınız driver kurulum için bir link ise driver ı kurdum zaten sadece eq ayarı falan lazım bana sanırsam çünkü silah seslerinden dolayı adım sesleri az geliyor kısacası ses kasılmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,658
Üyeler
185,144
Son üye
alisami_0
Geri