Merhaba , Monitör Kaç Hz..?Arkadaşlar uygun fiyatlı olacak şekilde kaliteli bir dp kablo önerir misiniz?
Dark ne kadar dayanır? Ne farkları var tam olarak? Bide malzeme kalitesi dışında performans farkı olur mu?Ucuz yollu arıyorsan:
![]()
Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Malzemesi kaliteli olsun istiyorsan:
![]()
Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Merhaba , Monitör Kaç Hz..?
Önerim..;Dark ne kadar dayanır? Ne farkları var tam olarak? Bide malzeme kalitesi dışında performans farkı olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Monitör bu hocam 144 hz![]()
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yeni topladım sistemi kabloya falan bütçem yok aslında o yüzden daha uygun beni idare edecek bir şey arıyorum bir süre. Şöyle 30-40 liralık bir şey yok mu kaliteli diyebileceğiniz?Önerim..;
![]()
Paugge Dp 1.2 Vesa Sertifikalı 4K 60Hz Mini Displayport Kablo Fiyatları ve Özellikleri
Paugge Dp 1.2 Vesa Sertifikalı 4K 60Hz Mini Displayport Kablo en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Alacaksan Tek Seferde Kaliteli Alacaksın Sonra Değiştirmeye Kalkarsan , Eski Kablo Elinde Boşa Düşer.Yeni topladım sistemi kabloya falan bütçem yok aslında o yüzden daha uygun beni idare edecek bir şey arıyorum bir süre. Şöyle 30-40 liralık bir şey yok mu kaliteli diyebileceğiniz?
Teşekkürler dostum.Alacaksan Tek Seferde Kaliteli Alacaksın Sonra Değiştirmeye Kalkarsan , Eski Kablo Elinde Boşa Düşer.
Ama Yine De Dark'ın Bir Modelini Önerebilirim.
![]()