- Reaksiyon skoru
- 19
Şuradan başlayalım ki ben aseksüelim. Ama böyle kesinkes değil. Sadece belli bir yaşa kadar. En azından üniversiteye kadar. Zaten kız arkadaşlarım da yok. Okulda popüler biriyim. Meslek lisesindeyiz. Kız oranı epey düşük. Azda olsa sadece merhabalık hukukumuz oldu bazılarıyla. Neyse konuya geleyim. Bizim bölümde olan bir kız, bana 1 ay önce merdivenlerden çıkarken (gülümseyerek): "Günaydın." dedi. Bölümde zaten gözgöze geliyorduk ama hiç konuşmamıştık. Kaldı ki ben onların sınıfındaki hocayı çok sevdiğimden sürekli -her teneffüs- oradayım. Ben cevap olarak: "Günaydın abla." Dedim. Farkında olmadan bir an ağzımdan çıkıerdi. Kızın yüzü düştü. Sonra arada ben ona selam vermeye çalıştım. İstemeyerek cevap veriyordu. Sonra ben de bıraktım. Zaten üzülmüştüm onu kırdığıma.. Bu pazartesi bölümdeyken ben, sınıftan gülerek çıktım. O da holdeydi. O'nla gözgöze geldik. Galiba ona gülümsediğimi sandı. Ve normal duran yüzü aniden güldü. Tam ben holden çıkarken elini kaldırdı. Kapıdan çıktığım esnada elini farkettim ama çıkmıştım artık. Geri gelmeye utandım. Bugün merdivenlerden çıkarken onu gördüm. Utandım ve yüzyüze gelmemek için telefonu cebimden çıkarıp boş ekrana bakarak yürüdüm. Tam kesiştiğimizde selam dedi. Salaklığıma geldi ve "Aleykümselam!" Dedim. Hemde yüksek sesle.. Artık kızın yüzüne bakmaya harbi utanıyorum. Emin olun kızı kazanmaya veya düşürmeyi düşünmüyorum bile ama sadece özür dilemek istiyorum. Ne yapmam gerek sizce? Rica ediyorum, boş dalga geçecekseniz cevap yazmayın.