Öneri 1150tl blackshark v2x alınır mı

denizbulut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
330
Bütçe
1500
Merhaba bu fiyata bu ürün alınır mı alınmaz ise 1500tlye kadar öneriniz var mıdır ? Kablolu kablosuz fark etmez.
Bu kulaklıklar arasından hangisini tercih etmeliyim sizce ? Ekstra öneriniz varsa da beklerim.

n11'den Razer BlackShark V2 X RZ04-03240700-R3M1 Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

n11'den Corsair Void Elite RGB Carbon CA-9011203-EU USB Premium 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

HyperX Cloud Stinger Core HHSS1C-KB-WT/G Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1.749,00 TL yerine 1.502,53 TL

Son düzenleme:
Alınır.

Alınır. Memnunum, ses kalitesi ve mikrofonu başarılı.

Evet öyleydi ama bu parayı da hak eder.
Doğrudur hakediyordur ama böyle saçma bir politika uygulaması yüzünden çok iyi dahi olsa bu ürünü almam , teşekkür ederim tavsiyeniz için. Blackshark v2x veya corsair void elite usb modeli var aklımda. Corsair 200tl daha pahalı fakat usb girişli arasından hangisi tercih edilebilir sizce

Hocam V2 x in mikrofonu çıkmıyordu değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben V2 x in 7.1 inde sorun yaşamıştım önümü ve arkamı ayırt edemiyordum. Çok garip :kizginpeepo:

Alınır. 3 aydır kullanıyorum, bu fiyata en iyisi bence. Sinerji'de 1030TL+20TL Kargo

Hocam neden önümü ve arkamı ayırt edemiyordum sizce?

Hocam V2 x in mikrofonu çıkmıyordu değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben V2 x in 7.1 inde sorun yaşamıştım önümü ve arkamı ayırt edemiyordum. Çok garip :kizginpeepo:
Evet hocam mikrofonu çıkmayan jak girişli olan

hocam anakartınız pek iyi değil ses kartı v2 olnanını öneririim ben kullanıyorum gayet memnunum

Geri