Eren Güven
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,809
benimki fantezi zatenBen 7800xd alır geçerim![]()
benimki fantezi zatenBen 7800xd alır geçerim![]()
Aynen hocam kelepçelibenimki fantezi zaten![]()
13800 tl lik bi kelepçe hem deAynen hocam kelepçeli![]()
Dolaptan 6400e 7700x aldım ama inşallah yumurta çıkmaz bakalım.3 saat önce sipariş geçtim. Keşke daha önce yazsaydın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi bu anakarta hangi işlemciyi taksak?![]()
Ekran kartı ne aldın hocamDolaptan 6400e 7700x aldım ama inşallah yumurta çıkmaz bakalım.
3080 suprim x vardı zatenEkran kartı ne aldın hocam
Gözümden kaçmış. 7700x güzel işlemci bende kullanıyorum. Hayırlı olsun.3080 suprim x vardı zaten
Olsun, hayirli olsun napalim3 saat önce sipariş geçtim. Keşke daha önce yazsaydın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi bu anakarta hangi işlemciyi taksak?![]()
Alacaksan ozelden yazar misin bana da.Şimdi benim almak istediğim bir monitör var.
her şey dahil 30.735₺ ye geliyor. Ben buna başka ne gibi masraf ederim. Aşağı yukarı bir tahminin var mı ?
![]()
LG UltraGear 27" (26.5" Viewable) 240Hz OLED 2K Gaming Monitor 0.03ms FreeSync Premium & G-Sync Compatible, QHD 2560 x 1440, Flat Panel 27GR95QE-B - Newegg.com
Buy LG UltraGear 27" (26.5" Viewable) 240Hz OLED 2K Gaming Monitor 0.03ms FreeSync Premium & G-Sync Compatible, QHD 2560 x 1440, Flat Panel 27GR95QE-B with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
Tr ile alakalı bir durum değil. Newegg tarafından sipariş iptali geri çağrılmış. Tek ürün.Bunun gümrük prosedürü ile ilgili olduğunu sanmıyorum -normal prosedür, burası tr her şey olabilirim bu hariç- isim adres ya da herhangi bir şeyde hata varsa döner ya da çok adetli siparişden kaynaklı olabilir benzer durumu yaşadım
Murat Bey Merhaba,
İletmiş olduğunuz evraklar için teşekkür ederiz, dosyalarınızı gümrük müşavirlerimizin incelemesine istinaden gümrük müşteri temsilcisi arkadaşlarımız tarafından bilgilendiriliyor olucaksınız.