❌İndirim Bitti! Newegg: MSI MPG B650 EDGE WIFI 5880 TL - Team T-Force RGB 32GB 6000 CL38 2939 TL

3 saat önce sipariş geçtim. Keşke daha önce yazsaydın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi bu anakarta hangi işlemciyi taksak? 😁
Dolaptan 6400e 7700x aldım ama inşallah yumurta çıkmaz bakalım.

3 saat önce sipariş geçtim. Keşke daha önce yazsaydın

Şimdi bu anakarta hangi işlemciyi taksak? 😁
Olsun, hayirli olsun napalim :)

Şimdi benim almak istediğim bir monitör var.
her şey dahil 30.735₺ ye geliyor. Ben buna başka ne gibi masraf ederim. Aşağı yukarı bir tahminin var mı ?

Alacaksan ozelden yazar misin bana da.

Bunun gümrük prosedürü ile ilgili olduğunu sanmıyorum -normal prosedür, burası tr her şey olabilirim bu hariç- isim adres ya da herhangi bir şeyde hata varsa döner ya da çok adetli siparişden kaynaklı olabilir benzer durumu yaşadım
Tr ile alakalı bir durum değil. Newegg tarafından sipariş iptali geri çağrılmış. Tek ürün.

Bugün DHL'den sms geldi oradaki numarayı arayarak DHL Global Forwarding'den Ekrem Bey ile görüştüm. Tüm vergilerin peşin olarak benim tarafımdan ödendiğini ve ekstra bir ücret talep edilmeyeceğini söyledi. Mail adresime doldurmam gereken evrakları gönderecek gün içinde.

Mailde istenenleri hazırladım gönderdim. Aşağıdaki mail geldi sonrasında. Beklemedeyim şu an.
Murat Bey Merhaba,

İletmiş olduğunuz evraklar için teşekkür ederiz, dosyalarınızı gümrük müşavirlerimizin incelemesine istinaden gümrük müşteri temsilcisi arkadaşlarımız tarafından bilgilendiriliyor olucaksınız.

bir tanede ben aldım bakalım hocam, hayırlısı

Geri