🚨Mesut Çevik 12400f Sistem 12999TL🚨

saf güçte tam tamına 3060ti dengi bazı oyunlarda 3060 bazılarında 3070i zorluyor 16 GB vram olması çok iyi
Abdullah hatırlamıyorum ama bir yorumda intel ekran kartlarının yazılım problemleri olduğunu söylemişti
evet bu videoyu izlemiştim acayip iyidi

Alınır. Ekran kartı 16 GB ve RTX 3060 Ti ile eşdeğer. Intel sorunu yok. Güncellemelerle sorunları çözdüler.

Sorun yoksa ekran kartında gayet de alınır bir sistem bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi bakiyorum baya iyi testler felan ama ekran kartı piyasası yok bence bu çok önemli alıp satılmaz yani ben sistem arıyorum şuan ama biraz fazla verip 3060ti 6700xt tercih ederim diye düşünüyorum bu arada kart kötü demiyorum bilgim 0

Aga bu riski alıp şu sistemi alacak arkadaşlar ne cesaret ya. Doğru düzgün kullanıcı yorumu bile yok

fiyat güzelmiş alınır kasa güzel ama pek fazla hava girişi yok bazen ekran kartı ısınabiliyor almayı düşünenler için instangramdaki sayfalardan bu kasa için mesh ön panel almanızı öneririm

Abi bakiyorum baya iyi testler felan ama ekran kartı piyasası yok bence bu çok önemli alıp satılmaz yani ben sistem arıyorum şuan ama biraz fazla verip 3060ti 6700xt tercih ederim diye düşünüyorum bu arada kart kötü demiyorum bilgim 0
ekran kartı hariç parçaları teker teker topladığında 8500 civarı bir tutar çıkıyor (aslında daha yüksekte bazı parçaların fiyatı şişirilmiş) kart 4500 TL'ye geliyor. Aynı performansı veren mining görmüş 3060ti ikinci eli bile 4500 üstü gidiyor. Piyasası düşük mü düşük ama 4500 TL ye bu kart bedava tek sıkındı yazılım problemi varsa buna değer mi o net değil.

Geri