Neler Yeni

🚨Mesut Çevik 12400f Sistem 12999TL🚨

Kerem44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kerem Aydın
Sen neyin kafasını yaşıyorsun knk? Bu sistemin fiyatına 4060ı anca alırsın. Diğer parçalar havadan gelecek herhalde. Ayrıca kötü bile olsa pazarda rekabetin olması hep alıcıya yarar.
ARC 770'i tek başına alsan onun da fiyatı 8000 TL. 4060 10 bin civarına çıkacak muhtemelen. En azından kampanyalarla, hazır sistemlerle uygun fiyata alınabilir 4060'lı hazır sistemler de. Rekabet olsun da ben o rekabetin kurbanı olmak istemem.

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
Alınır ama kasa mesh değil ve psu yükseltilmeli

hekko14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hakan
Alınır hatta yenür dostum yenür. Amdnin driver sorumlarının binde 1i yok bu kartlarda. 12400f olması zaten işi cazip kılıyor. Bu fiyata bu sistem imkansız şuanda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyat güzelmiş alınır kasa güzel ama pek fazla hava girişi yok bazen ekran kartı ısınabiliyor almayı düşünenler için instangramdaki sayfalardan bu kasa için mesh ön panel almanızı öneririm
Benimde kafama o takılıyordu. Kasanın ön paneli sökülürse dediğini yapacağım.

Ben almam bu sistemi. Tamam fiyatı iyi ama ara ara oluyor böyle indirimler. Intel'in ilk nesil kartları bunlar, en az üç nesil görelim bi. Üstelik az yakan ve DLSS 3'ü olan 4060'ın çıkmasına ramak kalmışken alınmaz bence. Intel'e tavsiyem UHD grafikten devam baba. UHD grafiğin ekran kartını çıkar, UHD 970 falan koy adını da :D
4060lı sistemler 13kdan çıkar diyosan bekleyelim dostum. Para meselesi bu.

Alınır ama kasa mesh değil ve psu yükseltilmeli
Psu bu sisteme yeter. Kasanın mesh olmaması sorun ama bir frisby, rampage değil thermaltakeden bahsediyoruz.

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
Alınır hatta yenür dostum yenür. Amdnin driver sorumlarının binde 1i yok bu kartlarda. 12400f olması zaten işi cazip kılıyor. Bu fiyata bu sistem imkansız şuanda.

Benimde kafama o takılıyordu. Kasanın ön paneli sökülürse dediğini yapacağım.

4060lı sistemler 13kdan çıkar diyosan bekleyelim dostum. Para meselesi bu.

Psu bu sisteme yeter. Kasanın mesh olmaması sorun ama bir frisby, rampage değil thermaltakeden bahsediyoruz.
Bu sistemlik düşünmemek lazım.

hekko14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hakan
Bu sistemlik düşünmemek lazım.
Haklısın tabi ama ilerisi için bahsettiğin 1080p için 4-5 yıl. O zamanın teknolojisine göre kart seçip psuda değiştirilebilir. 1800tl diğer kasaya verilirse f/p olmaktan çıkıyor sistem.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
lan bu kimin aklına geldi 3200mhz anakarta 3600mhz ram takmak açıklama yapılsınn
1681505986781.png

Ben almam bu sistemi. Tamam fiyatı iyi ama ara ara oluyor böyle indirimler. Intel'in ilk nesil kartları bunlar, en az üç nesil görelim bi. Üstelik az yakan ve DLSS 3'ü olan 4060'ın çıkmasına ramak kalmışken alınmaz bence. Intel'e tavsiyem UHD grafikten devam baba. UHD grafiğin ekran kartını çıkar, UHD 970 falan koy adını da :D
4060ın kendisi bu fiyatın üstünde çıkar zaten bence hiç gerek yok bunu almak yerine 4090 alalım senin mantığınla

Kasa mesh olmaması kötü olmuş. B660 upgrade yapılabilir. Sistem alınabilir.
kasanın aynısı bendede var instangramda bir sayfa 240tlye bu kasanın mesh ön panelini yapıyor çok büyük bir sorun olacağını sanmıyorum alacak kişi için

hekko14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hakan
4060ın kendisi bu fiyatın üstünde çıkar zaten bence hiç gerek yok bunu almak yerine 4090 alalım senin mantığınla

kasanın aynısı bendede var instangramda bir sayfa 240tlye bu kasanın mesh ön panelini yapıyor çok büyük bir sorun olacağını sanmıyorum alacak kişi için
Bu forumlarda, papağan çok. Cebinde 5 kuruş para olmaz "4060 beklecem yaaa" der. O fiyat bandında sistem bulmuşlar burun kıvırıyolar. Benim param değerli valla f/p neredeyse ben ordayım. Aldım iyide ettim.

Top Bottom