Bacak kıllarımı neyle almalıyım?

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
8,764
17 yaşındayım daha hic bacak kıllarımı almadim orman gibi oldu yaz geliyo fitnessa gidiyorum sort vb giyecegim için estetik gözükmesini istiyorum.

Aklımda veet tüy dökücü krem var mavi kutu olandan

Tüy dökücü krem daha gür ve siyah çıkarır diye hurafeler dolaşıyor doğruluk payı nedir bilgilendirirseniz sevinirim.

17 yaşındayım daha hic bacak kıllarımı almadim orman gibi oldu yaz geliyo fitnessa gidiyorum sort vb giyecegim için estetik gözükmesini istiyorum.

Tüy dökücü krem daha gür ve siyah çıkarır diye hurafeler dolaşıyor doğruluk payı nedir bilgilendirirseniz sevinirim.
traş makinası ile al geç haftada bir kız gibi de tüysüz olmasına gerek yok ama orman gibide durmaz

0.8m traş makinesi kesinkle tüy dökücü falan buluşma kıl dönmesiden duramazsın.

Evet hocam ortalama kıldan bir sorun gelmez. Görüntüde de kötü durmaz. Fakat makine ile biraz uzun sürmez mi ?
normal philips gibi traş makinası ile başlıksız sorun olmaz , tüy dökücüler arttırır veya farklı jilet vb kıl problemleri yaratabilir.

tıraş makinesi tavsiyemdir,hem pürüzsüz olmaz hem de kurt adam gibi gezmemiş olursun,kısa kesim, göğüste bacakta kolda 0dan çok daha güzel

2 cins için de çok sıkıntılı bir konu. Tam trolleyip ban yemelik başlık ama tramvalarım olduğu için yapmıcam. Benim kuzen makineyle sık sık alıyor o yüzden ben de makine tavsiye ederim.

sen bilirsin prenses

Hamam otu var alıp kullanabilirsin.( Kokusu kötü biraz)

Geri