6000 tl ye telefon önerisi

Bathan_YT

80+ Silver
Reaksiyon skoru
733
ikinci el veya sıfır fark etmez telefon alıcam 1-2 güne

sıfır mı ikici el mi
Redmi note 10S al fiyat bandında 6500 e iyi ozellik veriyor 2. El 5 bin bulursun temiz m23 note 10s en mantikli olan sıfır olanlar eger ekran amoled olsun istiyosan biraz daha kucuk olsun diosan note 10 s ekran onemli degil hz onemli diyosan samsung m23 al 2 sininde işlemcileri gayet iyi günlük işlemlerde rahat olursun note 10s pubg 60 m23 bakmadim ama 45 aşşagası yok 2side güzel cihazlar önceliklerini belirle ve al .

Redmi note 10S al fiyat bandında 6500 e iyi ozellik veriyor 2. El 5 bin bulursun temiz m23 note 10s en mantikli olan sıfır olanlar eger ekran amoled olsun istiyosan biraz daha kucuk olsun diosan note 10 s ekran onemli degil hz onemli diyosan samsung m23 al 2 sininde işlemcileri gayet iyi günlük işlemlerde rahat olursun note 10s PUBG 60 m23 bakmadim ama 45 aşşagası yok 2side güzel cihazlar önceliklerini belirle ve al .
m23 annemde var çok güzel telefon beğendim de buralarda yokmuş sanırım note10s arıyacam

Çok az daha koyarak yurtdışı oneplus 9 al daha iyisi pararel evrende bende de 9r var çok iyi bir telefon güncelleme imei vs sıkıntısı yok.

Çok az daha koyarak yurtdışı oneplus 9 al daha iyisi pararel evrende bende de 9r var çok iyi bir telefon güncelleme imei vs sıkıntısı yok.
o çok fazla önerilmişti sıfırına baktım 20k idi sonra da bakmadım bulabilirsem bi bakim

o çok fazla önerilmişti sıfırına baktım 20k idi sonra da bakmadım bulabilirsem bi bakim
Yok 7k civarına var istersen özelden mesaj at güvenilir bir yer var ordan al.Herhangi bir çıkarım yok çevremede önerdim bu koşullarda tr cihazı almak aptallık

Yok 7k civarına var istersen özelden mesaj at güvenilir bir yer var ordan al.Herhangi bir çıkarım yok çevremede önerdim bu koşullarda tr cihazı almak aptallık
knk nerde yaşıyon babam elden alışveriş yapmak istiyorda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,109
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri