6000 tl ye telefon önerisi

knk nerde yaşıyon babam elden alışveriş yapmak istiyorda
Ben satmıyorum kardeşim satıcının İnternet sitesinden sipariş verebilirsin ha olmaz dersen İstanbul'dan oturuyorsan biraz araştırmayla telefoncularda bulabilirsin.Facebook gruplarında Oneplus tr gurubu var oradan bulabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu pahalıya baya

Ben satmıyorum kardeşim satıcının İnternet sitesinden sipariş verebilirsin ha olmaz dersen İstanbul'dan oturuyorsan biraz araştırmayla telefoncularda bulabilirsin.Facebook gruplarında Oneplus tr gurubu var oradan bulabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu pahalıya baya
yok İstanbul da değilim de bi araştırim

Knk biraz pahalı bütçenden ama oppo a74 7500 tl sıfırı ama ikinci el bulursan müq tlf şuan kullanıyorum çok güzel 128 gb depolama 4+3gb ram var hem oyun hem normal işlerde kullanabileceğin bir tlf türü

ekranı amoled olmayan alınmaz bence

Sıfır olarak yazılanlar gibi 400 TL Civarı ekleyip M23 5G Almanız mantıklıdır Yd tarafına bakarsanız ise Mi 11 T Belki bulunabilir
Knk biraz pahalı bütçenden ama oppo a74 7500 TL sıfırı ama ikinci el bulursan müq tlf şuan kullanıyorum çok güzel 128 gb depolama 4+3gb ram var hem oyun hem normal işlerde kullanabileceğin bir tlf türü
teşekkürler telefon işi bayramdan sonraya kaldı ikinizinde önerisini dikkate alıcam biraz da araştırırım en iyisini almaya çalışacam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,953
Üyeler
195,486
Son üye
asikyazgan
Geri