Ana Konu CSGO YATIRIMLARI TARTIŞMA KONUSU

broken fang case aldım 2 tane daha da almayı düşünüyorum artacak gibi duruyor

beyler prime den kasa düşmüyor bir türlü ya neden düşmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 günde 5.2 saat oynamışım ama düşmedi baya rekabetçi attım ama 6 maç attım 1 kazandım

beyler prime den kasa düşmüyor bir türlü ya neden düşmüyor

2 günde 5.2 saat oynamışım ama düşmedi baya rekabetçi attım ama 6 maç attım 1 kazandım
level atla düşer

Neo noir m4a4 alınır mı ?

Bir de awp ve deagle ne almalıyım ?Toplam 200 geçmezse iyi olur awp de ölüm ya da atheris düşünüyorum

Son düzenleme:
Neo noir m4a4 alınır mı ?

Bir de awp ve deagle ne almalıyım ?Toplam 200 geçmezse iyi olur awp de ölüm ya da atheris düşünüyorum
Awp ölüm / deagle light rail

Deagle light rail az aşınmış 50 görevde kullanılmış 25 TL aradaki farka değer mi
merhaba csgoyu dün yükledim 7gün pazar banı var diyor takas yapabilirim demi pazarla alakası yok bynogameden skin alıcam biliyorsan cevaplarmısın kanka

Revolution Case hocam bende bu var satayimmi yoksa kalsın mı primeden düşmülştü​

Arkadaşlar takas banım var galiba bunu nasıl düzeltirim steamdan bayağıdır hiç bir şekilde işlem yapmıyordum acaba 10tl var bakiye onunla herhangi bir oyun alsam düzelir mi

Arkadaşlar takas banım var galiba bunu nasıl düzeltirim steamdan bayağıdır hiç bir şekilde işlem yapmıyordum acaba 10tl var bakiye onunla herhangi bir oyun alsam düzelir mi
Steam guardı aktif kullanmıyor olabilirsiniz.

Skin almak mı? Kasa almak mı? 1k para var cüzdanda

Geri