level atla düşerbeyler prime den kasa düşmüyor bir türlü ya neden düşmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 günde 5.2 saat oynamışım ama düşmedi baya rekabetçi attım ama 6 maç attım 1 kazandım
Hocam daha almadım, takas banımın açılmasını bekliyorum.bişey aldın mı bro aynı para benim hesapta da var ne alsam diye düşünüyorum
Awp ölüm / deagle light railNeo noir m4a4 alınır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de awp ve deagle ne almalıyım ?Toplam 200 geçmezse iyi olur awp de ölüm ya da atheris düşünüyorum
Awp atheris çektim belki ölümde çekebilirimAwp ölüm / deagle light rail
Deagle light rail az aşınmış 50 görevde kullanılmış 25 Tl aradaki farka değer miAwp ölüm / deagle light rail
merhaba csgoyu dün yükledim 7gün pazar banı var diyor takas yapabilirim demi pazarla alakası yok bynogameden skin alıcam biliyorsan cevaplarmısın kankaDeagle light rail az aşınmış 50 görevde kullanılmış 25 TL aradaki farka değer mi
Hiç bilmiyorummerhaba csgoyu dün yükledim 7gün pazar banı var diyor takas yapabilirim demi pazarla alakası yok bynogameden skin alıcam biliyorsan cevaplarmısın kanka
Steam guardı aktif kullanmıyor olabilirsiniz.Arkadaşlar takas banım var galiba bunu nasıl düzeltirim steamdan bayağıdır hiç bir şekilde işlem yapmıyordum acaba 10tl var bakiye onunla herhangi bir oyun alsam düzelir mi