4. Nesil Ryzen Ne Zaman Çıkar?

ramser47

80+
Reaksiyon skoru
2
merhaba arkadaşlar sistemimde b450 anakart var 4 nesil ryzen işlemciler hangi tarihte çıkacak ve çıkmış olan işlemciler anakart uyumlu olacakmı acaba ?

Daha 3 cü nesli çıktı mı? 3xxx serisi işlemciler daha 2 ci nesil. 1xxx serisi ilk nesil 2xxx seri 1xxx+ serisi diye takvimli diye biliyorum. 4xxx olarak adlandırılacaklar 3 cü nesil olacak.

3 nesil şuan piyasada örnek verim Ryzen 7 3700x bu 3 nesil .4 nesil yakın zamanda gelecekse onu almak için sordum aslında :)

Opera Anlık Görüntü_2020-04-04_140132_www.webtekno.com.webp

yazın sonları diye düşünüyorum ben hissetirdiler hafif hafif.

Daha 3 cü nesli çıktı mı? 3xxx serisi işlemciler daha 2 ci nesil. 1xxx serisi ilk nesil 2xxx seri 1xxx+ serisi diye takvimli diye biliyorum. 4xxx olarak adlandırılacaklar 3 cü nesil olacak.
o dediğin mimarisi hepsi birbirinin bir nesil üstü aslında

Çok heyecanlıyım.Donanımdan anlamaya başladığımda 3.nesil yeni çıkıyordu.Tabi o zamanlar b360 anakarta ryzen 5 2600 önermiştim.

ilk defa bu seri ile oyunlarsa gözle görülür bir fark oluşturacak sanırım 2. nesil çok yakındı 3. nesil ile aynı oldular 4. ile geçmeyi düşünüyorlar sanırım ve fiyat konusunda çok iyi olucaklarini söylediler merakla bekliyorum

#Abdullah Hacıgül kardeşim işlemci mimari ile isimlendirme insanlarda kafa karışıklığı yapmış durumda bir açıklama yapabilir misin? Bende tam anlatamadım arkadaşa.

sen mimariden bahsediyorsun 1. nesil zen 2. nesil zen+ 3.nesil zen 2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,826
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri