Enpara kredi kartı ile ilgili bilgi alabilir miyim

quejy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
405
Arkadaşlar başlıktaki gibi
Aidatsız faizsiz vs diyor. Ben bir yerde çalışmıyorum verirler mi
Bir de istediğimiz her şeye taksit yapabiliyo muyuz mesela hepsiburada,amazon gibi
+ olarak 1 ayda ne harcarsak ay sonunda sadece onu mu ödüyoruz ekstra ücret çıkıyor mu ?

bence bankayı arayıp bunları sorsan, verir vermezler onu onlar bilir, zaten vereceklerse faizsiz birkaç taksit yapabilir, ömür boyu aidat vs almıyorlar, ay sonu borcun ne gelirse onu ödüyorsun.

Aidat falan yok ama faiz var tabikide ayrıca bir gelirin yoksa kredi kartını verirler fakat limiti büyük ihtimal 2000TL falan olur

Bir de istediğimiz her şeye taksit yapabiliyo muyuz mesela hepsiburada,amazon gibi
+ olarak 1 ayda ne harcarsak ay sonunda sadece onu mu ödüyoruz ekstra ücret çıkıyor mu ?
Aidat vs ücreti yok havale eft ücretsiz kart ücretleri yok aylık harcadigini odersin 6k ya kadar faizsiz taksitlendirme yapabilirsin ayrıca Amazon vs de taksit imkanları var ama Amazon disinda 6 taksit altına ve üstüne fark koyuyorlar Amazon da yok

Konudan bağımsız kusuruma bakma ama kenshin pp çok iyimiş bayıldım

Aidat falan yok ama faiz var tabikide ayrıca bir gelirin yoksa kredi kartını verirler fakat limiti büyük ihtimal 2000TL falan olur
ne faizi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konudan bağımsız kusuruma bakma ama kenshin pp çok iyimiş bayıldım
thx

Aidat vs ücreti yok havale eft ücretsiz kart ücretleri yok aylık harcadigini odersin 6k ya kadar faizsiz taksitlendirme yapabilirsin ayrıca Amazon vs de taksit imkanları var ama Amazon disinda 6 taksit altına ve üstüne fark koyuyorlar Amazon da yok
ay sonu harcadığım dışında ödediğim oluyor

Akbank 15k verdi (çalışıyorum), enpara 4 kere kredi kartı başvurumu reddetti 3 ay sonra denedim bu sefer de 4k verdi çok zor veriyor ona göre al.

Akbank 15k verdi (çalışıyorum), enpara 4 kere kredi kartı başvurumu reddetti 3 ay sonra denedim bu sefer de 4k verdi çok zor veriyor ona göre al.
1/2k versede olyr farketmez bana ilerde arttırılıyor ya zaten

ne faizi var

thx

ay sonu harcadığım dışında ödediğim oluyor
Bazı kampanyalar dışında taksitli alışverişlerde diğer kredi kartlarında olduğu gibi belirli oranda faiz ödüyorsun.

Bazı kampanyalar dışında taksitli alışverişlerde diğer kredi kartlarında olduğu gibi belirli oranda faiz ödüyorsun.
taksit yapmazsam
harcadığımı mı ödüyorum
ve kullanmayıncada bişey olmuyo dimi

çalışmıyorsan hayatta vermiyorlar 7 senedir en kartım var. kredi kartı almak istedim vermediler zorla aldım limit 1k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,179
Üyeler
185,685
Son üye
Rekrakmek
Geri