🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

Ben depremin olduğu hafta hasta ve yaralıların olduğu listeleri düznleyip discordlarda paylaşmıştım belki yardımım dokunur diye. Orada bile 5-6 bin isim vardı. Mümkün değil 50 bin olamaz.

cesetler un çuvallarına katıldı bunu unutmayın kızılay/afad ne kefen verdi nede yiyecek/su

Sen ciddimisin?
Kardeş aç isen paran yoksa bile en kötü bir esnaftan rica etse senin günlük yemeğini bile karşılar, insanlık olarak ölü bir millet değiliz.

Kesin öyledir…
Kardeşim istediğini diyebilirsin, kendini küçük düşüren sen olacaksın ve unutma ki öteki tarafta bana bu attığın iftiraların hesabını vereceksin. Hakkımı sana helal etmiyorum bunu bilesin.

Kardeş aç isen paran yoksa bile en kötü bir esnaftan rica etse senin günlük yemeğini bile karşılar, insanlık olarak ölü bir millet değiliz.
insanlık olarak ölü bir milletiz eskiden ne güzel türkçe kullanıyoruz nede şimdi dil/ırk/vatan/ekonomimize sahip çıkıyoruz

ATTIĞIM HABERLERİ OKU BE ADAM. Resmen işine gelmeyeni görmezden geliyorsun.
Ben beddua eden bir adam değilim ama umarım 5 kuruşa muhtaç kalırsın. Sizin gibiler yaşamadan anlamıyor çünkü.

Almanlar yüz yıllık yolları hala kullanıyorlar düzenli bakımlar ile bizimkiler iki yılda bir yama yapıyor ola asfalt dökmeyi bile beceremişler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüzlerce örnek atarım böyle. İşinize geleni yok saymaya çalışıyorsunuz. İnsanlar protein tüketemediği için kilo alıyorlar obez oluyorlar. Ne kadar gereksiz yağ varsa tüketiyoruz. IQ seviyemiz bile azaldı gorillerle aramızda 1 puan var artık.

ahahhahahahha görmezden gelmiş seni eleman.Harcadığın vakte değmez...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,956
Üyeler
185,007
Son üye
RyaeN
Geri