LordCalap
80+
- Reaksiyon skoru
- 125
indirim kisvesi altında bindirim var hocam.monitörde indirim göremedim
indirim kisvesi altında bindirim var hocam.monitörde indirim göremedim
DSBGMŞL,KGDSMLGDLÖGDÖİDGÖŞİGİtopyayla kapışır
Kapışsalar bize yarar bariİtopyayla kapışır
Asus cashback içinDSBGMŞL,KGDSMLGDLÖGDÖİDGÖŞİG
Kapışsalar bize yarar bari
Mesaj gelmedi miAsus cashback için
Bıc kodu mu ne istiyor ya havale için. Kuveyt Türkün kodunu bir türlü bulamadım bakma şansınız var mı
KTEFTRISXXX direkt çıkıyo nasıl bulamadınAsus cashback için
Bıc kodu mu ne istiyor ya havale için. Kuveyt Türkün kodunu bir türlü bulamadım bakma şansınız var mı
Hangi sistem FP sizce ? Hangisi alınır
Knk sitesinde de sonraki 3 x yok o yüzden kafam karıştıKTEFTRISXXX direkt çıkıyo nasıl bulamadın![]()
İade ettim yarın tekrar alıcam. Şimdi alıcam da bayramda indirim olur belki hepsiburada satıcısından alıcamMesaj gelmedi mi
Her bankada var o XXX sanırım o yüzden yaz benceKnk sitesinde de sonraki 3 x yok o yüzden kafam karıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İade ettim yarın tekrar alıcam. Şimdi alıcam da bayramda indirim olur belki hepsiburada satıcısından alıcam
Anladım teşekkürlerHer bankada var o XXX sanırım o yüzden yaz bence
Anakart dışında güzel ama o anakart hemen değiştirilmeli. Bu anakart ile işlemci de ekran kartı da üzerine bir gen 4 ssd alınırsa o da tam performansa çalışmaz. Anakart bütçesi de hesaba katılmalı yani.Bu iyi gibi.![]()
IMOLA-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
IMOLA-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 55600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr