l-carnitine de tamamen gereksiz bir supplement etkisi çok az gözüküyor creatine ve protein tozu yeterli olacaktırWhey protein tozu, creatine ve l-carnitine. Pump artışı istiyorsan da nox veya direk citrulline malatate. Gerisine hiçbir biçimde para verme. Sakın, sakın ama sakın bcaa'ya para verme. Şu anda yeşilmarka'da indirim var sanıyorum. Sağlıklı ürünleri var. Bir bak derim. Bcaa alma.
Termojenik etkisi ile su attırma özelliği var. Ancak evet whey ve creatine harici olanlar son derece keyfe keder. Ben de şahsen carnitine kullanmıyorum zira powerlifting yaptığım için yağ oranı su oranı gibi çok da derdim yok. Paso yiyorum.l-carnitine de tamamen gereksiz bir supplement etkisi çok az gözüküyor creatine ve protein tozu yeterli olacaktır
Spordan anlıyor olsaydın, bence proteın tozu önermezdin zatenWhey protein tozu, creatine ve l-carnitine. Pump artışı istiyorsan da nox veya direk citrulline malatate. Gerisine hiçbir biçimde para verme. Sakın, sakın ama sakın bcaa'ya para verme. Şu anda yeşilmarka'da indirim var sanıyorum. Sağlıklı ürünleri var. Bir bak derim. Bcaa alma.
ashwagandha kullanabilirsin6 aydır spora gidiyordum fakat 3 haftadır felan gitmedim ve yağlandım.
adam akıllı spora geri başlayacağım yağ yakıp kas kütlesi koruma/arttırma amacıyla creatine harici hangi supplementi önerirsiniz?
Peki neden belirtebilir misin? Yalnızca suçlama, aşağılama var dilinde. Bir iddia atıyorsan ortaya altını doldurman gerek. Zira hemen hemen tüm ciddi sporcular protein tozu kullanırlar ve de önerirler. Protein dengesini korumanın en kolay ve etkili yoludur. 20 yıldan fazla süredir spor yapıyorum ve 42 yaşında olmama karşın hala çok ciddi ağırlıklarla çalışıyorum. Sana çok sayıda referans gösterebilirim ancak değecek gibi durmuyor. Zaten böyle saçma sapan bir iddia ortaya atan birine ancak gülünür. Üstüne bir de bcaa önermişSpordan anlıyor olsaydın, bence proteın tozu önermezdin zaten
Arkadaşım sen de forumda rasgele insanların dediklerine takılma. Kendi araştırmanı, itibarlı doğru dürüst kaynakları dikkate alarak yap. Burada işkembeden sallayan insanlar yüzünden paranı boşa harcama, sağlığını riske atma. Serkan Yimsel'i takip etmeni öneririm. Konusunun uzmanı olan insanlar en doğru yolu gösterir sana.6 aydır spora gidiyordum fakat 3 haftadır felan gitmedim ve yağlandım.
adam akıllı spora geri başlayacağım yağ yakıp kas kütlesi koruma/arttırma amacıyla creatine harici hangi supplementi önerirsiniz?
Ne alaka başkanSpordan anlıyor olsaydın, bence proteın tozu önermezdin zaten
Protein tozu da önemli eğer günlük protein açığını dolduramiyorsan.l-carnitine olarak da bir arkadaş etkisi çok az görülüyor demiş ama bu senin bunyene bağlı bazılarına gerçekten ciddi etki gösteriyor bazılarına çok bir etkisi olmuyor deneyip test edebilirsin.6 aydır spora gidiyordum fakat 3 haftadır felan gitmedim ve yağlandım.
Zaten hiçbir supplement zorunlu değildir. Adı üstünde ek besin. Asıl olan her zaman dengeli beslenmedir. Protein tozu ve creatine ise ek besinlerin, etkisi kanıtlanmış, en yararlı olanlarıdır.Protein tozu da zorunlu değildir keyfe bağlı bence, tavuk pişirebiliyorsan protein tozuna gerek yok ilk etapta
Protein tozu , BCAA , Creatine. Bu üçü yeterlidir.6 aydır spora gidiyordum fakat 3 haftadır felan gitmedim ve yağlandım.