OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,337
10 lira fark var
gerek yokOyunu açmadan müzik dinlersin.
Biraz yapımcıya destek gibi.gerek yok
youtubedan dinlerim evet
bro ya indirimde para lazım 3 lira bile olsa şuandaq benim için değerli payday veya hand simulatör alırımBiraz yapımcıya destek gibi.
Al demedim ki bence alma.bro ya indirimde para lazım 3 lira bile olsa şuandaq benim için değerli payday veya hand simulatör alırım
oyunu özetini biliyorum oyunun baş yapıt olduğunuda biliyorum sadece oynayıp 2 haftada iade etcemUndertale fanboyuysan al. Oynadıktan sonra olabilirsin. Ama alma![]()
2 saatten az oynamanız germiyor mu?oyunu özetini biliyorum oyunun baş yapıt olduğunuda biliyorum sadece oynayıp 2 haftada iade etcem
gerekmiyor mu2 saatten az oynamanız germiyor mu?
kb öyleyiş ben 2 hafta içinde iade etmem gerektiğini düşünüyordum yanlış maks 2 saat oynayıop geri verebilirmişiz2 saatten az oynamanız germiyor mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gerekmiyor mu
Oyun 4 saat. Speedrun ile 1,5 saatte bitirenler var. Yaparım diyorsan al.kb öyleyiş ben 2 hafta içinde iade etmem gerektiğini düşünüyordum yanlış maks 2 saat oynayıop geri verebilirmişiz
Bütün diyalogları geçmesi gerek o zaman ne anlamı var??Oyun 4 saat. Speedrun ile 1,5 saatte bitirenler var. Yaparım diyorsan al.
Oda doğruBütün diyalogları geçmesi gerek o zaman ne anlamı var??