Vatan Bi̇lgi̇sayarın İadeyi̇ Kabul Etmemesi

Night80

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan aldığım hazır sistemde kronik sorunlar çıkması sebebiyle iade için kargoyu gönderdim fakat iade kabul edilmediğini söyleyip tekrar gönderdiler şimdi ben bu gönderdikleri kargoyu teslim almazsan ürün geri gidip ücret iade yapılır mı?

Hayır. Tahminimce onların iadeyi kabul etmeleri lazım veya THH'ye başvurup kusurlu mal satışı için çabalamanız gerek. Ürünü alalı ne kadar oldu?

Arkadaşlar Vatan Bilgisayardan aldığım hazır sistemde kronik sorunlar çıkması sebebiyle iade için kargoyu gönderdim fakat iade kabul edilmediğini söyleyip tekrar gönderdiler şimdi ben bu gönderdikleri kargoyu teslim almazsan ürün geri gidip ücret iade yapılır mı?
sanmıyorum, sorun nedir bu arada?

Hayır. Tahminimce onların iadeyi kabul etmeleri lazım veya THH'ye başvurup kusurlu mal satışı için çabalamanız gerek. Ürünü alalı ne kadar oldu?
Bana 1 ay içinde ürünü geri gönderin dediler ve 1 ay olmadan (19 gün) iade için geri yolladım.

yazılı bişey yoksa geçmiş olsun ve sen kargoyu almadın diye de kimse umursamaz onu en kötü olasılık biri çökebilir bile

Yanlış Bilgilendirme
Koşulsuz iade süresi 1 ay hocam. Artık yapabileceğin garantiye vererek problemi çözmek. Baktın çözemiyorlar THH ye başvurcaksın.
Düzenleme: 14 gün olacak dalgın anıma denk gelmiş.

Son düzenleme:
Koşulsuz iade süresi 1 ay hocam. Artık yapabileceğin garantiye vererek problemi çözmek. Baktın çözemiyorlar THH ye başvurcaksın.
1 ay olmadı zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne yapacağım şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,489
Üyeler
187,517
Son üye
Volkarizma
Geri