1600 TL'ye psulu kasa önerisi

Kasa olarakta CC560 al 600 liran cebinde dursun şimdilik ilerde psu değişirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı anda attık helal et :)) ben kullandığımı attım 6 aydır kullanıyorum 6700 xt 500w psu ıle canavar
Estağfurullah ne demek şaka yapıyordum ben.

Rx590 ekran kartı aldım ve kasaya sığdırmakta zorlandım ve psuda 8+6 pin olmadığı için sadece 8 pin taktım. Yeni kasa almayı düşünüyorum. Önerisi olan var mı? Bütçem çok yok. 1600 falan
Size attığım PSU da 2 adet 6+2 pin PCI-E güç kablosu bulunmakta. Gerekli bağlantılarınızı rahatlıkla yapabilirsiniz.

Nays ile Highpower GD Performance Gold full modüler 2kya geliyor sıfırı :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görür hocam neden görmesin.
Reis ekran kartında 8+6 giriş var ya 2 tane. Ben sadece 8 olan yere taksam 6 pin olan yere takmasam bişey olur mu?

Reis ekran kartında 8+6 giriş var ya 2 tane. Ben sadece 8 olan yere taksam 6 pin olan yere takmasam bişey olur mu?
Bir ihtimal açılabilir ama %50 performans alırsın ya da yükte kapanır. RX570lerde öyle oluyordu fakat sen riske atma. attığımız kabloyu al o şekilde çalıştır.

Bir ihtimal açılabilir ama %50 performans alırsın ya da yükte kapanır. RX570lerde öyle oluyordu fakat sen riske atma. attığımız kabloyu al o şekilde çalıştır.
Benim psumda bı tane 4+4 var bir tane de 6+2 bunları takarsam anakarta baglayamiyorum

4+4 olan anakartın kendi girişi onu sakın ekran kartın bağlama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,174,948
Üyeler
186,556
Son üye
Mmacikalin
Geri