PUBG Düşük fps ve drop

Evet 16 gb onu düzeltiyorum hemen
Garipmiş. Bir yerde PUBG'nin optimizasyonu kötü diye duymuştum. Belki ondandır. Onun dışında bu oyunla ilgili bir bilgim yok. Sistem kötü değil. Drop ve düşük fps olmaması lazım.

aynı sorun bendede var fps düşük ve drop çok oluyor

Hangi arkadas yazdi onu cezalı olan mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

PUBG mobile ve steam pubgdede demmeki öyle mobildede optimizasyon kötü
Steam pubg oynuyorum. Normalde 100 120 fps olurdu sonradan güncellemelerle fps düştü ve drop oluyor fps 30 40 lara düşüyor

dostum 1660 ile bence normal bende 3060 ti var fps yüzünden oyunu bıraktım

Steam PUBG oynuyorum. Normalde 100 120 fps olurdu sonradan güncellemelerle fps düştü ve drop oluyor fps 30 40 lara düşüyor
Aa bak şimdi pubg mobileye 2.5 sürümü geldi ve herkesin cihazı ısınıyor ve kasıyor 13 pro max olan bi abi vardı o bile bende ara sıra drop giriyor telefon ısınıyor demiştiki herkesde var bu sorun demmeki steam pubgdede öyle olmuş acilen güncelleme lazım 2 oyunada

dostum 1660 ile bence normal bende 3060 ti var fps yüzünden oyunu bıraktım
Kanka optimizasyonu düzeltmeleri lazım mobile versiyondada öyle

Aa bak şimdi PUBG mobileye 2.5 sürümü geldi ve herkesin cihazı ısınıyor ve kasıyor 13 pro max olan bi abi vardı o bile bende ara sıra drop giriyor telefon ısınıyor demiştiki herkesde var bu sorun demmeki steam pubgdede öyle olmuş acilen güncelleme lazım 2 oyunada

Kanka optimizasyonu düzeltmeleri lazım mobile versiyondada öyle
bilmiyorum kanka artık yıllar oldu hala sorunlu bu sebepten oynamıyorum yapacak bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,175
Üyeler
197,146
Son üye
Bimurhan
Geri