Rainbow Six Siege işlemci ısınma problemi

Reaksiyon skoru
3
Arkdaşlar merhaba rainbow oynarken işlemcim 90 dereceye kadar çıkıyor ve 95 96 derece olduğunda sistem kapanıyor, ama bu sıkıntı sadece rainbow için geçerli. İşlemci olarak AMD Ryzen 5 3600 kullanıyorum ve sistemi alalı 6 7 ay oldu ilk aldığımda böyle problem olmuyordu ama son 1 ayda çok ısınmaya başladı ne yapabilir yardım eder misiniz oyunu oynama zevkim düştü birde alt tab attığımda yani masaüstüne döndüğümde mesela işlemci 80 derece ise 75 dereceye düşüyor bi anda ne yapmalıyım

CPU ağırlıklı oyun olduğu için ısınması normal. Termal macununu yenilerseniz bir nebze sıcaklık düşecektir.

O işlemci için stok soğutucu zaten sınırda/yetersiz denilebilecek düzeyde. Birde 6-7 ay süre geçmiş ve termal macun etkisini kaybediyor. Sıcaklığın yükselmesinin ana sebebi termal macundur.

CPU ağırlıklı oyun olduğu için ısınması normal. Termal macununu yenilerseniz bir nebze sıcaklık düşecektir.
knk cs go valorant ve warzone falan çok oynadım ama işlemci ısınmadı

az bir değil yenile farkı görürsün
termal macun önerebilir misin

O işlemci için stok soğutucu zaten sınırda/yetersiz denilebilecek düzeyde. Birde 6-7 ay süre geçmiş ve termal macun etkisini kaybediyor. Sıcaklığın yükselmesinin ana sebebi termal macundur.
knk sende kule tipi bir soğutucu önerebilir misin çok pahalı olmasın 300-400tl gibi olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,533
Üyeler
184,321
Son üye
crosshyper
Geri