Proje ödevi yüzünden sınıfta kalınırmı?

Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar merhaba ben 9 kredilik dersten yani meslek dersim olan elektrik elektronik dersinden proje ödevi aldım bi arkadaşım bana yanlış malzemelri aldırmış ve yarın pazar öbursu günde 1 mayis salı günü vermem gerekiyor projeyi eğer yapamassam sınıfta kalırmıyım genel elektrik ortalamam 45 lerde genel ortalama ise 56 58 çıkıyor hesapladigimda

hocam meslek lisesinde nasıl 58 ortalama yapmayı başardınız bilmiyorum ama proje notundan sonra ortalama 50 altına düşerse sınıfta kalıyorsunuz sanırım

hocam meslek lisesinde nasıl 58 ortalama yapmayı başardınız bilmiyorum ama proje notundan sonra ortalama 50 altına düşerse sınıfta kalıyorsunuz sanırım
Aslında daha fazlaydı fakat edebiyat düşük geldi 2.sinavlarda düzelttim varsayarsak 60 lara geri çıkar ama elektirkten kalırsam sınıftan kalırmıyım onj merak ediyorum

Aslında daha fazlaydı fakat edebiyat düşük geldi 2.sinavlarda düzelttim varsayarsak 60 lara geri çıkar ama elektirkten kalırsam sınıftan kalırmıyım onj merak ediyorum
elektrikten kalırsanız sınıfta kalmazsınız ancak sorumlu dersiniz ise sorumluya kalırsınız

elektrikten kalırsanız sınıfta kalmazsınız ancak sorumlu dersiniz ise sorumluya kalırsınız
Evet sorumlu dersim geçen elektrikçiye aynı soruyu sordum elektirkten kalırsan sınıfta kalırsın demişti korkutma amaçlı demiş olabilir mi çünkü proje ödevi hakkında konuşuyoduk o sırada

Evet sorumlu dersim geçen elektrikçiye aynı soruyu sordum elektirkten kalırsan sınıfta kalırsın demişti korkutma amaçlı demiş olabilir mi çünkü proje ödevi hakkında konuşuyoduk o sırada
ya yok ne kalması elektrikçi ne anlasın okul mevzularından her gün yeni bi şey çıkıyor :D

elektrik yanında 5 6 dersten daha kalırsan sınıfta kalırsın ama

ek olarak ortalamanın 50+ olması lazım

ya yok ne kalması elektrikçi ne anlasın okul mevzularından her gün yeni bi şey çıkıyor :D

elektrik yanında 5 6 dersten daha kalırsan sınıfta kalırsın ama

ek olarak ortalamanın 50+ olması lazım
Haklısın her gün yeni birşeyler çıkıyor 😂😂

Geri