Tadı kötü değil ama mc bazen bayat veriyor can sıkıcı bir durumBugün akşam tüm hediyeleri kullanacağım mcchicken menüden 2 tane var belki 1 tanesini sana veririm ilk defa yiyeceğim kesin tadı kötüdür
Tadı kötü değil ama mc bazen bayat veriyor can sıkıcı bir durumBugün akşam tüm hediyeleri kullanacağım mcchicken menüden 2 tane var belki 1 tanesini sana veririm ilk defa yiyeceğim kesin tadı kötüdür
O mantıkla bakarsan çoğu menü öyle be hocamİçi cidden boş sadece tavuk ve marul var
kodu okuttuysan geçmiş olsun git şansını tele desteğe anlat belki bir şey yaparalarBeyler ben köfte dürüm menü alacaktım kodu okuttum çalışan arkadaş kalmadı dedi kodum boşa gitti ne yapmalıyım
hocam ama aşırı boştu yani insan biraz daha doldurur burgeri sadece tavuk ekmek yiyor gibi hissettimO mantıkla bakarsan çoğu menü öyle be hocam
Hocam başka bir arkadaşa anlatmıştım sizede anlatayımBu tür oyunların mantığı nedir?
Aslında doymak için burger yenilmez zevk için yiyeceksin ben burger yiyerek doyan görmedimhocam ama aşırı boştu yani insan biraz daha doldurur burgeri sadece tavuk ekmek yiyor gibi hissettim
hocam zaten 1 tane kesmez o yüzden günde 2 tane kazanıyorum anca öyle doyuyorumAslında doymak için burger yenilmez zevk için yiyeceksin ben burger yiyerek doyan görmedim
İstiyor musun hala MC CHİCKEN menüyü yoksa başkasına vereyim mi ?Bedava cola iyiydi be usta onuda arkadaş gömmüş kahve alcam dedi hem mcchicken hem cplayı kullanmış pşt
Arkadas vazgeçerse ben talibimİstiyor musun hala MC CHİCKEN menüyü yoksa başkasına vereyim mi ?
Varsa olur ustamİstiyor musun hala MC CHİCKEN menüyü yoksa başkasına vereyim mi ?
Özele bak hocamVarsa olur ustam
Valla ben bugün 3 kod art arda okuttum sorun etmedilerÖzele bak hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tüm hediyeleri tek seferde veriyorlar değil mi ? Şimdi rezil olmayalım milletin içinde
Tamam hepsini aldım şimdi tekrar biriktirme vaktiValla ben bugün 3 kod art arda okuttum sorun etmediler